2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
بچه ها من باسنم آبسه کرده .الان هر کاری کردیم آمپول تخلیه نمیشد. حوله داغ باطو میزارم. روغن هر شب م ...

عزیزم به دکترت بگو احتمالا به جای آمپول شیاف تجویز کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دستبوس حضرت زهرا باشن😍😍😍😍😘😘😘 یه سوال دیگه داشتم ببخش سوالاتم زیاده من میخواستم با میل خودم ع ...

عزیزم صادقانه بخوام بگم نمیتونم دقیق بگم اما به نظرم هیسترو بهتر از عکس رنگیه اما شاید هر دو هم انجام بشه بهتر باشه.... 

به نظرم کسایی که نسبت به کارایی این دو تا اطلاعات دارن بهتر میتونن کمک کنن.... 

عزیزم خواهش میکنم.... 

والا معمولا ماه بعد هیسترو میشه انتقال داد.... 

بستگی به شرایط فرد و پروتکل مناسبشم داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم صادقانه بخوام بگم نمیتونم دقیق بگم اما به نظرم هیسترو بهتر از عکس رنگیه اما شاید هر دو هم انجا ...

ممنون عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها خوبین ببخشید یه سوال دارم.ذخیره تخمدان چیزی هست که بستگی به رنج ازمایشگاه داره یا نه؟مثل ...

عزیزم اگه رنجشون یکی باشه قاعدتا اعدادشونم باید نزدیک باشه اما خوب بعضا رنجها فرق داره.... 

@tamana366    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام حسین ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی بحق اباعبدالله ع بزودی حاجت روا بشی و با ی بتای تپل ذوق زده مون کنی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه دکتر خودت داخل مطب سونو کرده مثل بیرون دقیق نیستنهم دستگاهشون هم فرق میکنه با کسی ک درسش مرتبطه ...

همون سونویی رفتم که سر بچه هام از اول تا اخر پیشش رفتم همه چی رو هم درست گفت. امروزم دوبارم سونوم کرد گفت نرماله نرماله☹️☹️☹️امروز هرجا دوبار سونو شدم باهم ۴ بار یبارم دیروز ۵ بار یعنی داغونم از درد همشونم واژینال😢

خداياشكرت....❤️ 
اخه پی جی دی سلامت حدودا ۶۰ تا ۸۰ میلیون فقط هزینه ژنتیکه که متاسفانه نداریم هزینه کنیم

خوب عزیزم از هزینه تکرار سیکلهای پانکچر و انتقال مگه بیشتر میشه؟ 

البته خوب نسبت به شرایطت اشرااف ندارم اما خوب هزینه های پانکچر و انتقال و جنینهای هدر رفته و سقط و... هم کم نمیشه که.... 

حالا هزینه های روحی و جسمیش به کنار.... 

یکی دیروز دوتا امروز خودمم از همین متعجم😢😢

عزیزم به نظرم عجله نکن برا کورتاژ.... 

اول ببین واقعا مشکلی هست.... 

شاید خطایی شده.... 

به نظر میاد جای نگرانی نیست.... 

بچه ها دکترای کدوماتون فقط یبار ازتون بتا خواستن؟ من دلم شور میزنه برم یبار دیگه بتام بدم؟ خدا بگم دکتررو چیکار کنه بااینکه میدونم جنین چهارهفته معلوم نیست ولی من و الکی سونو کرد و دلشوره انداخت به جونم اه از صبح فکرم درگیره ،بهم گفت دوهفته دیگه بیا سن بارداریمو اونموقع حساب میکنه؟