2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
کرونا گرفتم هردوتاش سقط شدن😭

خدا برایه هیچچچ مادر نخواد خیلی سخته حالتو میفهمم عزیزم الان همه ی جاها میکرو میکنن ولی اسمش عامی ای وی افه من اینجوری شنیدم نگران نباش خیلی تفاوت ندارن 

میگم ای یو ایتم تعیین جنسیت کرده بودی؟چی بودن نینیات 

خانمها لطف میکنید نفری یک سوره نصر برام بخونید چهل و یک نفر باید بخونن فردا آزمایش دارم .ده سال نازا ...

خوندمبرات عزیزم انشالله به آرزوت برسیو خبرشو بهمون بدی👶👶❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رقیه نمیدونی چقدر کیف میکنم که سرحالی، بخدا میام پیام هات رو میخونم که چقدر سرشار از انرژیه، ت ...

فدات شم سحر جون منو خجالت میدی شما خودتون اینجا به هممون همیشه امید دادین و پیام هاتون سرشار از انرژی بوده..قربونت برم خدا رو شکر که این حس رو بهتون انتقال دادم ..الهی شما هم همیشه لبت خندون و زندگیتون سرشار از خوشبختی باشه 😍😘🥰🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی امین عزیزم با لطف خدا و دعای شما❤️ یادت نره منو دعام کنی

حتما عزیزم هر چند ک لایق نیستم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان چى شد ك واسه ضخامتت دكتر رفتى چ علامتى داشتى ك اذيت شده باشى من بعد از عيد بخاطر خوردن خيلي ز ...

علائمی نداشتم والله چندماه بعدزایمان رفتم چکاب دکتر سونو کرد گفت ضخیمه ولی امروز جای دیگه رفتم دکتر گفت نه کاملا طبیعیه دوباره جای دیگه سونو خالی رفتم اونم گفت طبیعیه😩😩😩😩

خداياشكرت....❤️ 
خو ریزش نکرده تو پریودی ؟یه جای معتبر برو تو ابن سینا صادقیه دکتر شراره کتابی خیلی کارش خوبه برا سون ...

دوتا گفتن خیلی خوبه و ضخامتت اصلا بالا نیست یجا ۶ بود یجا ۲ ولی دکتر خودم دیروز گفت ۱۲/۵ نمیدونم اصلا کدوم درسته پاک گیج شدم

خداياشكرت....❤️ 
دوتا گفتن خیلی خوبه و ضخامتت اصلا بالا نیست یجا ۶ بود یجا ۲ ولی دکتر خودم دیروز گفت ۱۲/۵ نمیدونم اصل ...

اگه دکتر خودت داخل مطب سونو کرده مثل بیرون دقیق نیستنهم دستگاهشون هم فرق میکنه با کسی ک درسش مرتبطه با سونو اگه خواستی یه دکتر دیگع هم نشون بده الکی کورتاژ نکنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم آخه من فکر میکنم دید بقیه نسبت به کسی که تصمیم داشته باشه رحمشو اجاره بده بد هست

عزیزدلم اصلا اینجوری فکر نکن.خدا بهت توانایی بده.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دوتا گفتن خیلی خوبه و ضخامتت اصلا بالا نیست یجا ۶ بود یجا ۲ ولی دکتر خودم دیروز گفت ۱۲/۵ نمیدونم اصل ...

سلام بچه ها خوبین ببخشید یه سوال دارم.ذخیره تخمدان چیزی هست که بستگی به رنج ازمایشگاه داره یا نه؟مثلا دو تا ازمایشگاه مختلف یه عدد رو میدن همزمان برای ذخیره تخمدان؟

ای وای راست میگی؟منم واقعا جا پیدا نمیکنم با سلام صلوات میزنم

جاکه به‌زور ولی سوزن فرو نمیره.مثل سنگ شده.ورم کرده یه باسن جدید دارم  باسن کوچیکه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون گلم ان شالله که با جواب مثبتت میای و همه خوشحال میشیم❤

خداازدهت بشنوه انشالله

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔