2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

من ختى اون بچه اى ك تو سطل انداخته بودن رو همش ميگفتم كاش من پيداش كرده بودم بدون اطلاع ب كسى ميبردمش براى خودم😍😍😂😂😂

البته ميدونم نشدنى بود اما واقعا ميكردم اگر ميشد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من تا الان تمام سونوها واژینال بود عزیزم  هم قلب و هم امروز

عهههه

اخه من اينجور شنيدم پس بستگى ب مركز داره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بله کورتونه...  برا سرکوب ایمنیه....  به همه که نمیدن....  مثلا برا من و امث ...

که این طور...ممنون ازتوضیح کاملت عزیزم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
❌❌❌❌❌❌❌❌خانما لک دیدم الان چیکار کنم خاک تو سرم شد سه شنبه امتقال دادم 

عزیزم استرس نداشته باش حتما لک لانه گزینیه منم روز اول لک دیدم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام دوستان خوبین میگم بتا باید چند باشه از من ۴۲۴۵ بود غیر از اینکه نشون میده مثبته معنی دیگه ای ...

عزیزم گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز ۱۷ انتقالم 😍😍😍😍😍😍😍😍 خودمم شک کردم چراعددش اینه کاش دوقولو شه

تبریک میگم عزیزم برلی ماهم دعاکن منم چهارشنبه باید ازمایش بدم

روز اولم نیس بدون روز انتقال ۵روزه باروز انتقال۶روز جنینم بلاست بود

نگران نباش به خاطر امپول پروژسترون هم میتونه باشه منم جنینم بلاسته داروهاتو سرساعت مصرف کن استرس دورکن

آخ شوره جان سی تا دیگه نوشته برام  این آمپول قطع بشه باور کن منم مثل تو میشم  من هماتوم ...

منم بخاطر هماتوم خیلی زیاد زدم هماتومم  خیلی دیر رفع شده بود اخرا لک نداشت ولی خودش هنوز باقی بود

خدایا شکرت
من امروز ۱۷ انتقالم 😍😍😍😍😍😍😍😍 خودمم شک کردم چراعددش اینه کاش دوقولو شه

عزیزم برا روز 17 خوبه.... 

احتمالا دو قلویی هست اما به قلویی هم ممکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com