2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام نسرین جون خدا رو شکر بچه ها خوبن ب من ک از اول سن سونو رو نگفتن 🥲برا همینم استرسش هم نمیکشم 😅 ...

سلام اکرم جانم 

بله خوب بود خداروشکر هم سن بودن و رشد هم یکی بود 

تو برگه سونو زده که عزيزم 

من برای اینکه تو یک ساک هستند باید زیر نظر پریناتولوژی باشم و هر دو هفته سونو شم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جانم ممنونم ازت گلم  بله درسته  انشالله که دفع یا جذب بشه  واقعا دیگه تحم ...

عزیزم نگران نباش.... 

نهایت تا 12 هفته داری.... 

بعدش تبدیل به پرولوتون هفتگی 250 یا دو هفته ده روزه 500 میشه.... 

دیگه راحت میشی چون فاصلشون زیاد میشه دیگه باسیون محترم فرصت داره خوب بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اکرم جانم  بله خوب بود خداروشکر هم سن بودن و رشد هم یکی بود  تو برگه سونو زده که عز ...

عزیز دلم خدا برات سالم وسلامت نگهشون داره  

خیلی دعام کن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام اکرم جانم  بله خوب بود خداروشکر هم سن بودن و رشد هم یکی بود  تو برگه سونو زده که عز ...

یادمه وقتی دکتر گفت آمپول دیگه  نزن انگار نصف دنیا رو بهم دادن معمولا بعد ۱۲ هفته هر روزه قطع میشه

خدایا شکرت
اوووو پس مال پردنیزوله شاید .معدم درحال جوش و خروشه    

آره عزیزم پردنیزولون خودش پدر معده رو در میاره.... 

من جون سابقه رفلاکس داشتم از همون اول که پردنیزولون شروع شد به تجویز دکترم که سالها به خاطر رفلاکسم زیر نظرش بودم و به تایید دکتر زنانم شروع کردم.... 

تا وقتی پرد رو داشتم دو تا بود.... 

بعدش شد یکی.... 

تقریبا تا آخرش داشتم چوم معدم با یه فوت قاطی میکرد.... 

گاها به خاطر درد معدم که میزد به کتفم و پشت سینم شبها مجبور نیشدم نشیته بخوابم چون نفسم بالا نمیومد از دردش.... 

دیگه کجدار مریز گذروندم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم .بدبختی اینه کل تهران و گشتم پیدا نکردم نمیدونم چیکارکنم 😭😭😢

شهید کاظمی هم رفتی؟ 

من اون زمان هر جا پیدا نمیکردم اونجا معمولا داشت.... 

البته الان نمیدونم اما اون زمان من اکثر ماهها از اونجا میخریدم.... 

سلام دوستان گلم  من امروز رفتم سونو  گفت هشت هفته یک روز (ولی طبق سونو قبل امروز میشدم ه ...

نسرین جون خداروشکر حال نی نی ها خوب بوده .. انشاالله هماتوم هم زودی دفع میشه عزیزم 😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیز دلم خدا برات سالم وسلامت نگهشون داره     خیلی دعام کن    

سلام زینب جان انشالله که خیر 

نگران نباش انشاالله که مامان خانمی عزيزم 

خدا به قلب مهربونت حتما توجه میکنه و خودت هم طعم مادر شدن رو میچشی 

یادمه وقتی دکتر گفت آمپول دیگه  نزن انگار نصف دنیا رو بهم دادن معمولا بعد ۱۲ هفته هر روزه قطع م ...

آخ شوره جان سی تا دیگه نوشته برام 

این آمپول قطع بشه باور کن منم مثل تو میشم 

من هماتوم دارم گفت فعلا زوده باید آمپول بزنی