2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
ببخشید پردنیزولون مگه کورتون نیست؟ چرا اینو بعدازانتقال و بارداری تجویز می کنن؟ مگه ضرر نداره؟

عزیزم بله کورتونه... 

برا سرکوب ایمنیه.... 

به همه که نمیدن.... 

مثلا برا من و امثال من که سیستم ایمنیشون مشکل داره و بدنشون جنین رو پس میزد تجویز میشد.... 

یا مثلا یکی که آنتی تی پی اوی خیلی بالا داره و بدنش به غده تیروئیدش حمله میکنه هم براش تجویز میشه که سرکوب کنه ایمنیشو.... 

خلاصه به خاطر یه دلیلی تجویز میشه.... 

اما نباید سر خود استفاده بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا دکترخودم گفت تا۱۲هفته کافیه ولی گفت برم پیش دکترایمونولوژی.رفتم دکتر ایمونولوژی اون گفت تاآخربا ...

مشکلت چیه که تجویز شده.... 

دقیقا میدونی مشکل ایمنیت چیه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلشو دارم فقط میترسم بره داخل رگ 😕😕 و اینکه سرنگ باید تا ته بره داخل دگ؟

کدوم امپول رو حواست باشه زیر جلدی ها با سرنگ اندازه انسولین هستنا. پروژسترون تزریق عمیق داره که بزرگترین سر سرنگ داره

خدایا شکرت
ی فیلم ندارین من خودم اچ ام جی ام رو تو خونه تزریق کنم تو گوگل میزنم چیز ب درد بخوری نیومد😒🤤

عزیزم سرچ میکنی برن تزریق عضلانی به هر حال عضلانی میخوایی تزریق کنی حتما یه فیلمی چیزی میاد.... 

خوب خودش یه کم کمک میکنه اگه اشتباه نکنم یکی از عوارضشون پوکی استخوان و... هست که کلسیم میتونه کمکی ...

انا جون من روز انتقال پای چپم گاهی پای راستم درد میکنه از دوروز پیش کمر درد حالت پریودی دارم امروزم بی حالو اسهال شدم زیر دلمم تیر میکشه با این همه ممکنه منفی بشم یعنی همه اینا عوارض داروهاست دفعه پیش که اننقالم منفی شد اصلا علائم نداشتم فقط سینه هام شفت شده بود که این دفعه سینه هام انگار نه انگار ممکنه منفی باشه ولی علائم دفعه اول با دوم فرق کنه

بچه ها سلام ببخشید فک نکنید من آدم بدی هستم فقط میخواستم ازتون بپرسم الان هزینه رحم اجاره چقدره؟

عزیزم چرا باید بد فکر کنیم؟؟؟... 

اینجا هر کسی با رعابت احترام به تک تک دوستاش میتونه حرفش رو بزنه.... 

کسیم بتونه مطمئن باش دریغ نمیکنه از کمک کردن و جواب دادن.... 

عزیزم من اولین سرم رو دو روز قبل انتقال زدم بعد هر ۲۸ روز تکرار کردم.... 

مرسی،منم دو روز قبل از انتقال زدم،فقط الان موندم جواب آزمایشم مثبت شد دوباره بزنم یا نه

دکترم ایران نیست نمیدونم چی کار کنم،ولی توی پرونده اینطور نوشته ۲۰ گرم ۴۸ ساعت قبل از انتقال و ۷ دوره حین بارداری

دیگه نمیدونم به محض مثبت شدن دوباره بزنم یا همون ۲۸ روز یه بار بزنم

به امپول حساسیت داشتم روزی ۲بار شیاف میزنم با یه قرص دوفاستون 

آهان..... 

امیدوارم اسهال بیشتر ادامه دار نشه.... 

اگه ادامه دار شد با دکترت مطرح کن به راهی براش پیدا کنه.... 

عزیزم چرا باید بد فکر کنیم؟؟؟...  اینجا هر کسی با رعابت احترام به تک تک دوستاش میتونه حرفش رو ...

مرسی عزیزم آخه من فکر میکنم دید بقیه نسبت به کسی که تصمیم داشته باشه رحمشو اجاره بده بد هست

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
انا جون من روز انتقال پای چپم گاهی پای راستم درد میکنه از دوروز پیش کمر درد حالت پریودی دارم امروزم ...

عزیزم شما + فکر کن.... 

ببین من هر چیزی رو ربط میدادم به نتیجه +.... 

مثلا من ساعت میشد 15:15 میگفتم + میشم.... 

مثلا شارژ گوشیم میشد 77 میگفتم + میشم.... 

از هر عددی دنبال تعبیر + شدنم بودم.... 

متلا میشد 12:34 بازم میگفتم + میشم.... 

ته همه تعبیرام میشدن + شدن.... 

انرژی + کمک میکنه استرس کمتر بشه.... 

شما + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته.... 

سلام گلم ممنون از لطفتت.من فقط یه مادرم به پسرم محبت میدم.ان شاءالله بی بی دوعالم واسطه شما بشه وحاج ...

عزیز دلی انشالله ک ب حق ۶ ماهه حسین یبار دیگه مادر بشی 

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔