2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو ...

ان شالله با قدم پر برکت پسرت اینبار مثبت میشی. چه دلی  داشتی تا الان نگفتی عزیزم

خدایا شکرت
اشکال نداره اون مگه چقدر  فرقش میشه. پیش اومدرفتم ازمایشگاه تا نوبتم بشه شد ۱۰ ساعت ناشتایی. ول ...

امروز امتحاني يدونه٨ ساعته ناشتا گرفتم يكي ٩ ساعته فرقش ١٠ تاا بود☹️٩ ساعته بگيرم تو رنجم

٨ ساعته نه🤣 منم فقط با اشاره دست چپم راحتم پدرشووو دراوردم من روزي ٤ بار گفته بگير كه من گاها خونش كم ميشه٥/٦ جارو سوراخ ميكنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر بردمش....  عفونت داره....  فعلا با پروفن و پاشویه و آنتی بیوتیک و ترس و لرز م ...

آنا جون اگه از اون ویروس جدیداس خواهرزادم گرفته بود فقط پروفن و شیاف جواب میداد

خدایا شکرت
مرسی،منم دو روز قبل از انتقال زدم،فقط الان موندم جواب آزمایشم مثبت شد دوباره بزنم یا نه دکترم ایران ...

نه عزیزم زودتر از ۲۸ روز نزن.... 

آی وی آی جی ۲۸ روز یه بار بود.... 

۸۰ کیلو هستین یا این حدودا؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم آخه من فکر میکنم دید بقیه نسبت به کسی که تصمیم داشته باشه رحمشو اجاره بده بد هست

نه عزیزم خوب اینجا میتونه کسی درخواست رحم اجاره بکنه.... 

شما داوطلب هستی کسی بخواد باهات ارتباط برقرار میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مهر واره جااااان ،ملينا جان مادر شدنتون مبااااارك باشه عزيزاي من  ان شالله بسلامتي باااااشه تا اخر

فريناز جون خداروشكر كه قلب كوچولوت تشكيل شده ان شاللله بسلامتي و خوشي ادامه راه و طي كني و تو اغوششش بگيرب💋

نسرين جوووون چه خبررر ؟؟ رفتي دكتر؟

مرسی عزیزم آخه من فکر میکنم دید بقیه نسبت به کسی که تصمیم داشته باشه رحمشو اجاره بده بد هست

من تو مركزمون شنيدم واسطه داشت به يخانم ميگفت

١٣٠ ميليون

ماهي دوونيم

حالا چقدرش رو خودشون برميدارن در جريان نيستم

يا پول داروهاي ماهانه از همون دو نيم يا جداست اونم نميدونم

آنا جون اگه از اون ویروس جدیداس خواهرزادم گرفته بود فقط پروفن و شیاف جواب میداد

عزیزم ظاهرا عفونت داره.... 

آز ادرار و خونش نشون داده عفونت داره.... 

فعلا آنتی بیوتیک و تب بر و ویتامین داده.... 

الان تبش پایین اومده.... 

آخه دیروز آنتی بیوتیکش رو که خورد بعدش بالا اورد.... 

وقتی شدید گریه میکنه گاها غیر ارادی بالا میاره از شانس یه ربع بعد خوردن انتی بیوتیک بالا آورد منم ترسبدم مجدد بدم.... 

برا همین فکر کنم چون آنتی بیوتیک اثر نکردخ بود تبش پایین نیومد.... 

بعد اون دو بار دیگه دادم.... 

به نظرم دیگه اثر کرذه و برا همین تبش پایین اومد.... 

عزیزم من این پیج رو تو اینستا دیدم اصلا باهاشون هیچ کنتاکتی ندارم حالا میخوایی یه پرس و جو کن لااقل آماری دستت میاد.... 

اگه مطمئن بودن که هیچ از طریق اونام میتونی اقدام کنی نه که لااقل یه آماری دستت میاد. 

https://instagram.com/ehday_tokhmak99?igshid=YmMyMTA2M2Y=

ان شالله با قدم پر برکت پسرت اینبار مثبت میشی. چه دلی  داشتی تا الان نگفتی عزیزم

قربونت شوره جون.والا دلم پوکید دیگه گفتم بزار بگم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه عزیزم زودتر از ۲۸ روز نزن....  آی وی آی جی ۲۸ روز یه بار بود....  ۸۰ کیلو هستین یا ای ...

نه ۴۵ کیلو هستم😁😁،دکترم براساس hla میده آی وی آی جي

پس همون ۲۸ روز بعداز اون تاریخی که زدم میرم دوباره تزریق میکنم