2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
عزیز دلم مباررکت باشه خیلی برات خوشحال شدم خدایا شکرت که همه یکی یکی از لیست انتظار خط خوردیم 🤲🤲

ممنونم عزیزم ❤ایشالا که همه منتظرا حاجتروا بشن و منم با یه بتای خوب خیالم راحت شه🤲

آش بلغور چجوریه من بلد نیستم ☹️  الان یه خیلی سالاد درست کردم با کلی روغن زیتون و شام هم عدسی خ ...

ببین من خیلی اذیت میشدم با یبوست شدید ولی با این چیزا حلش کردم

حتما روزی حداقل ۳ تا میوه میخوردم، پرتقال، سیب با پوست و کیوی. البته زمستون بود فصل پرتقال بود

بیشتر شبها سوپ و روغن زیتون، با همه غذاهام سالاد و روغن زیتون

صبحها ناشتا یک لیوان آب ولرم

لاکسی ژل هم خیلی کمک میکنه و ضرر نداره تو بارداری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله که پسرتون بهتر شده، اما شیاف استامینوفن خیلی خوبه اگر استفاده نکردین

عزیزم شیاف استا استفاده کردم معمولا جواب نمیده اینسریم اثر نمیکرد.... 

دیروز از داروخونه شیاف دیکلو ۵۰ گرفتم گفتم از دکتر بپرسم ببینم چجوری استفاده کنم به نسبت سنش، برا تب بالای ۴۰....

که دکتره گفت من اصلا اجازه نمیدم تو خونه دیکلوفناک برا بچه استفاده کنی.... 

منم دیگه ترسیدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من کاری به این بی بی چکها ندارم ته دلش آدم خودش متوجه میشه عزیزم ایشالا که بارداری عزیزم من سر آی ...

ای جانم عزیزم خیلی ناراحت شدم.... 

امشالله به زودی خدا بهت برمیگردونتشون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی کتاب ریحانه بهشتی و داره ازون صفحایی که گفته هرماه چه سوره هایی وچیا باید بخوریم عکس بده

لبلا بزن تو گوگل میاد هم کتاب هم سوره هاش  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آنا جون چیزی که من متوجه شدم نوشته انگار ۲ تا ۸سلولی داره یه دونه کامپکت هم زیرش نوشته که جمعا میشه ...

نه عزیزم فکر کنم شما درست میگی من اون کامپکت رو ندیدم.... 

دیدم دو دو تا جور در نمیاد اون طوری تفسیر کردم.... 

گفتم سه تا جنینه اگه دو تاش اینه پس سومی کو.... 

نگو سومی اون زیر میرا قایم شده بوده.... 

آره عزیزم به زور باتلسکوپ بعد دوساعت     ولی صبح دوبار مارک مختلف زدم منفی شد ۳تا مارک م ...

بیام بزنمت؟؟؟؟ 

تازه دیدم روز ۹ بوده.... 

جی بگم بهت مامانی مهربون و شیطون.... 

عزیزم براذهمینه میگم نزنین خوب....  ببین مثلا مهراوه جون + شده و هاله انداخته بی بی چکش....&nb ...

کااش بی‌بی چک نمیزدم.حداقل یکم امید داشتم.

امیدوارم خدامنم ببینه بعد این همه تلاش ناامید نشم دوباره

عزیزم من نفهمیدم الان اینی که انتقال دادی اهداییه یا جنین خودتونه؟ نه قضاوت نکردم منظورم اینه ی بار ...

عزیزم هرکدوم از ماها میتونیم یه فرشته رو به فرزندی قبول کنیم و طعم مادری رو بچشیم، شما هم میتونی

آفرین به این قلب بزرگ دوستمون مارشمالو، اسمشم نمیدونم متاسفانه 😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️