2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همه این علامتایی که میگی داشتم ده روز بعد انتقالم،ایشالا مامانی عزیزم❤️❤️❤️

وای ممنونم عزیزم تبریک میگم بهت...انشالله به سلامنی زایمان کنی و نی نی روبغل بگیری😘😘راستی من تکرر ادرار هم دارم نمیدونم اینم علامت محسوب میشه یانه

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
نه عزیزم....  خیالت راحت جنین سالم با این چیزا چیزبش نمیشه....  نفخ و یبوست رو برا خودمو ...

انشالله که هرچه زودتر پسرشماهم خوب میشه به لطف خدا...نگران نباش...ازاینکه امشب شانسی اومدم تاپیکت و ازمایشهای مثبت رودیدم خیلی خیلی خوشحال و امیدوار شدم😘خداخیرت بده

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
😂😂😂 میگذره این روزاام من روز اولی که انتقال دادم گفتم یاابلفضل کی میخواد تا ۱۶روز بشینه تکون نخور ...

حالا نه که خیلیییی منتظر موندی😉😂باید میگفتی یا ابوالفضل کی میخواد یازده روز بشینه تکون نخوره استرس بکشه😆

حالا نه که خیلیییی منتظر موندی😉😂باید میگفتی یا ابوالفضل کی میخواد یازده روز بشینه تکون نخوره استرس ...

من خیلی عجولم 😁چون باخودم و امام حسینم یه قول و قراری داشتم گفتم میزنم هرچی شد شد 

سلام زین جان خوبی عزیزم منو یادته ؟؟ خوشحال شدم وقتی پیامت رو دیدم

سلام عزیزم

شما خوبین ؟

آره کاملا یادمه چ روزایی بودش

چ خبر ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تعادل و برقرار کن نه همش سردی بخور نه فقط گرمی 

اصلا سردی نخوردم..طبعم هم گرمه

دیگه پریود که شدم میرم برا شروع مجدد

ولی هیچ گرمی تو پریود نمیخورم 

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
اصلا سردی نخوردم..طبعم هم گرمه دیگه پریود که شدم میرم برا شروع مجدد ولی هیچ گرمی تو پریود نمیخورم& ...

ببین مصلح بخور کنار سردیت یا کنار گرمیت مثلا تو ماستت نعنا و پونه بزن اینجوری گرمی و سردی هم و خنثا میکنن سعی کن چیزای مقوی بخوری بعد پریودیت کله پاچه پلی مرغ پاچه قبل انتقال اینا خوبه مغزیجات میوه 

خدا کنه برام دعا کن زی زی❤️❤️ زی زی خودم نمیتونم بزنم اچ ام جی رو؟

باشه عزیزم حتما دعاگوت هستم😊

به نظرم میتونی همه چی فقط برای دفعه اول سخته بعدش دیگه دلت گنده میشه نمیترسی من از کلیپایی که توی گوگل و یوتیوب بود یاد گرفتم تزریق زیرجلدی و عضلانی رو...

اولا مث تو کلیپ ایستاده میزدم آمپولارو جلوی آینه بعد یه مدت مهارتم زیاد شد دراز می کشیدم به پهلو بعد به اونیکی پهلوم تزریق میکردم...

تا کی میخوای بری بیرون تزریق کنی دو روز دیگه که انتقال دادی و هر روز پروژسترون داشتی میخوای همش بری بیرون برات بزنن سخته خب...سعی کن خودت یاد بگیری اصلا سخت نیست

سلام دلارام جون خوبی عزیزم؟ گل پسرت خوبه الحمدلله؟ چقددد خوب ک به فکر دومی هستی... نه مثل من ک بعد ...

عزیز دلم ان شاالله خیلی زود با بی بی و آزمایش مثبت میای و ما رو هم خوشحال میکنی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان منم امروز انتقال داشتم دعا کنین این سری نتیجه بگیرم دیگه خسته شدم

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته..... 

منتظر خبر بتای تپلتیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com