2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
ممکنه تخمک گذاریت باشه اگه وسط سیکلی

از وسط سیکل یکی دور روز گذشته .نمیدونم شاید ولی کلا بعد از پانکچر دومم آذیت زیاد شدم و دردهای گاه و بیگاه توی تخمدانهام دارم ولی تابحال انقدر اذیت نشده بودم که با درد زیر دل باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ان شاءالله به سلامتی خداروشکر هزارمرتبه شکر.خیال مامانیشو راحت کرد . الهی بهترین روزهای رو تو ...

مرسى عزيزم

قسمت خودت ان شاالله 

ان شاالله نا چندهفته ديگه اين تبريك رو ب خودت بگبم❤️💚🤲🏻🤲🏻💚❤️😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان انا میاد با ماهیتابه اش عزیزم سه روزه اس ممکنه الانم نشون نده یا داروهات و باید تا ازمایش ادامه ...

وای راست میگه بدو فرار کنیم بچه مردمو از راه بدر میکنیم فکر کردم ۵ روزه بودن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من تاصبح گالن گالن آب میخورم.باشه امشب نمی‌خورم. جنینام ۵روز تمام هستن. با احتساب ۸ روز الان ک گذشت ...

نه بخوای صبح بزنی از شب تا صبح ک نمیری دسشویی  خودش غلیظ میشه تو ابتو بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خدا رو شکر عزیزم خدا برات حفظش کنه شیرینی این لحظه قسمت همه ی بچه های این تاپیک بشه الهی آمین 😍

مرسى عزيزم ان شاالله خدا همه فرزندان تو دلى رو بسلامت ب آغوش مادر برسونه💚💖💚

الهى آمين خيلى دعا كردم بچه هارو🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای راست میگه بدو فرار کنیم بچه مردمو از راه بدر میکنیم فکر کردم ۵ روزه بودن    

تو‌خودتم مایتابه لازمی 🤣🤣یه دوروز دیگه وایسا لااقل 

سلام عزیزم خوبی؟ دوباره بارداری یا تیکر تولده گل پسره؟ اره شیطونه حسابی. کل روزم با بازی باهاش میگذ ...

سلام قربونت برم خدا حفظش کنه...

اره باردارم خدا سورپرایزم کرد انشاالله قسمت تو هم بشه دیگه کارت به دوا دکتر نکشه😊

بچه منم وقتی ۱٫۵ ماهش بود چند بار با شیشه بهش نبات داغ دادم هرچی شیر میخورد دیگه بالا میاورد رفلاکس شدید گرفت بردم دکتر گفت چون شیر خودتو میخوره کلا به شیشه شیر عادت نداره با معدش نمیسازه بهش نده...اما تو شش ماه اول معدشون اذیت میشه معمولا بعدش دیگه حساسیت معدشون کم میشه...

من وقتی پسرم ۸ ماهش بود بهش عادت دادم با شیشه شیر ، شیرخشکم بخوره چون دندون درد داشتم باید میرفتم عصب کشی بی حسی داشت برای بچه ضرر داره باید چند ساعت به بچه شیر نمیدادم...

ولی خب از ۷ ماهگی شروع کردم به کار کردن باهاش بلکه شیر خشک و قبول کنه پدرمو در آورد اصلا دوس نداشت اون اوایلم که بدنیا اومد امتحان کردم ولی نمیخورد همشو تف میکرد ولی بالاخره موفق شدم😁معدشم اصلا اذیت نشد چون دیگه تو اون سن بچه ها رفلاکس ندارن معمولا ،، از بابت رفلاکس نگران نباش...

من مجبور شدم یه ماه پیش که یه سالش تموم شد شیر و از بچم بگیرم دلم براش میسوخت آخه خیلی وابسته به شیر بود خیلی اذیت شد بنظرم تو هم یکم اگه میتونی صبر کن خیلی گناهیه بچه کوچولوئه😢😍

اکرم   فردا روزنهم  نیت کردم.بزنم؟؟؟

نمیدونم عزیزم من ک میگم برا اینکه استرس نکشی یه دو روز دیگه صبر کن اگه نمیتونی وایسی بزن ان شاالله که یه مثبت خوشگل باشه