2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بزن بزن برشیطون لعنت بزن تومیتونی. من زود بود برام نزدم

استرس گرفتم دختر.

انتقال اولم متنفر بودم از بی‌بی چک و نزدم.البته منفی شد آزمایشم.

نمی‌دونم چرا الان دلم میخواد زودتر مشخص بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا من رفتم سونو صداى قلب جوجه ى مامان رو شنيدمممم😍😍😍 اشكم درومد ان شاالله قسمت همه خانم ...

خدا رو شکر عزیزم خدا برات حفظش کنه شیرینی این لحظه قسمت همه ی بچه های این تاپیک بشه الهی آمین 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به نظرم پایین میاره گرمیجاتا....  البته مطمئن نیستم اما معمولا میگن چیزایی که ریزش دیواره رو ب ...

اتا تورک جان تو اینستا دنبالت میکنم با هر پیامت اشک ها میریزم واقعا خیلی صبوری

سری های قبل جنین تشکیل نمیشد یا چی؟

سری اول سینال بود ۸ تا تخمک ۱ جنین سری دوم ۱۰ تا تخمک ۵ جنین سری سوم ۷ تا تخمک ۴ جنین 

دو سری تعیین جنسیت کردم انتقال دادم نگرفت 

این سری تعیین جنسیت نمیکنم دیگه 

استرس گرفتم دختر. انتقال اولم متنفر بودم از بی‌بی چک و نزدم.البته منفی شد آزمایشم. نمی‌دونم چرا ال ...

اره میدونم بزن به قول بچه ها مثبت بود جشن میگیریم.نبود هم میگیم زود بود.  والا منم هلاک شدم 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم اگه ادامه دار شد به دکترت بگو احتمالا دز پروژسترون رو مجدد بیشتر کنه.... 

نه ديگه نيومد چيزى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مبارکت باشه قربونت برم باور کن با پیامت اشکام جاری شد انشالله خدا هیچ زنی رو در حسرت این صدای قشنگ ن ...

الهى آمين

عزيزم همون احظه همه تون ك اينجا التماس دعا داريد رو دعا كردم

ان شاالله خيلى زود اين پيام رو از شماها بگيريم😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘😘😘💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سه روزه بود.خسته شدم از آمپول می‌خوام ببینم اگه منفیه دیگه نزنم😬

الان انا میاد با ماهیتابه اش عزیزم سه روزه اس ممکنه الانم نشون نده یا داروهات و باید تا ازمایش ادامه بدی پس ب این فکر و خیال نزن ان شاالله که یه بی بی چک خوشرررنگ ببینی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
🤣🤣🤣🤣اب زیاد نخور یکی دو ساعت وایسا بعد بری دسشویی  راستی جنینات چند روزه بودن ؟

من تاصبح گالن گالن آب میخورم.باشه امشب نمی‌خورم.

جنینام ۵روز تمام هستن. با احتساب ۸ روز الان ک گذشته.دیگه ۱۳ روزشونه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد