2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭 خدایااااااا میشه این تهوع و سر درد منو بدی به مامان رقیه؟؟؟؟ هم من یه نفسی بکش ...

🙈🙈🙈🙈🙈حق داری هر چی بگی سحر جون انگار باید چند تا حرف بشنوم تا بشینم سرجام ..وای سردرد خیلی سخت ولی نمیتونی قرص هم بخوری فدات شم انشاالله که سردردت خوب بشه و تا بدنیا اومدن بچه نیاد سراغت ..علایم منظورم یه تهوع کوچولو یا تیرکشیدن سینه و رحم 😅حالا دارم علایم هم انتخاب میکنم برای خودم 😅😅😅

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙈🙈🙈🙈🙈حق داری هر چی بگی سحر جون انگار باید چند تا حرف بشنوم تا بشینم سرجام ..وای سردرد خیلی سخت ...

چی بگم والا حرف گوش نمیدی که، بخدا یه دکتر میرم میام قشنگ رو به قبله میشم، دو روز طول می‌کشه تا حالم سر جایش بیاد. بجای این حرفا برو سجده شکر بذار که حالت خوبه و این دردا رو نداری دختر.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم علائم از هفته هفت هشت شروع میشه دیگه فداتشم اصلا شاید بنده برگزیده خدابودی و تااخر بی علائم با ...

لیلا جون منظورم همین علایم اولیه بود 😅😅😅راست میگی ولی بدون علایم هم استرس داره دلت میخواد یه چیزی باشه خلاصه چه با علایم چه بی علایم خدا مواظب نی نی هامون باشه و بسلامتی رشد کنن ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ماه بعد قرص استرادیول خارجی بگیرم؟؟

اره بگیر ولی بدستور دکتر بخور.از الانم فرتیل بخر عکسش فرستادم اونم خیلی خوبه.رازیانه هم یادت نره ها.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
توکل ب خداا اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم صدای تاپ تاپ قلبم رو میشنیدم موقع سونو  خدا بهم رحم ک ...

عزیزم ان شاالله اینسری کلی اتفاقا های خوب تو راهه 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزدلم والا علائم که قطع و وصل میشد😁ولی از روز سوم چهارم بود زیر دلم درد میکردو نافم تیر میکش ...

ممنون منم شبا گر گرفتگی دارم درد پریودی هم دارم با پادرد برای منم دعا کن

انقدر دل من و نبر 😍🤭🤭😂😂انشاالله واااای خدا ینی میشه من به ارزوم برسم 🤗

اره بتات ب نسبت روزش بالاس ان شاالله که سالم باشن قلبشون پر تپش بتپه

وای ننه جان چرا الکی خودتو اذیت میکنی اون تو دلیت میگه هستم تو باورت نمیشه  والا منم هیچ علائم ...

😾😾منم هی میلم اینجا میگم وای کمرم درد میکنه وای دلم درد میکنه خو اینا علائمه دیگه چی میخواید شما ؟🤣

چی بگم والا حرف گوش نمیدی که، بخدا یه دکتر میرم میام قشنگ رو به قبله میشم، دو روز طول می‌کشه تا حالم ...

باشه قربونت برم خدا رو شکر میکنم و منت دارشم .. انشاالله شما هم دیگ دارین روزهای سخت و پرعلایم رو پشت سر میزارین و بارداریتون راحت تر میشه ..چشم چشم دیگ ناله نمیکنم فقط خدا مواظبش باشه 🤲🤲🤲🤲خدا تودلیت رو سالم بیاره بغلت که از اول برام خواهری کردی و بهم امید دادی😍😍ولی بازم محتاج دعام قربونت برم

مرسی عزیزدلم والا علائم که قطع و وصل میشد😁ولی از روز سوم چهارم بود زیر دلم درد میکردو نافم تیر میکش ...

چقد برات خوشحال شدم نگفتم مثبتی دختر  مثبتی😍 بتاتم عالیه برا روز ۱۱ انشاالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم شوهرم صعیفه خیلی سری قبلم تخمک داشتم هشت تا ولی خب دوتا جنین خیلی ضعیف تشکیل  امیدم اینه ا ...

دوشنبه میرم 

چند روز آمپول استفاده کردی ؟ گونال و‌اچ‌ام‌جی داشتی ؟ چند واحد‌میزدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش