2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
منم مثل خودت بخدا هرروز منتظرم بچه ها ازمایش بدن و مثبت شن و حیکم خیالمون راحت شه  

قربونت برم مامان لیلا😍😍اسم شما رو قاطی کرده بودم فکر میکردم زینبی🤭🙈🙈

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز دلم من فقط ی بار با سینال شدم که داغون بودن تخمکا 😒 امروز انقد باردار دیدم تو رویان ❤️❤️

منم خانم باردار میبینم دلم ضعف میره🙄🤰

نوبت ب ما هم میرسه حتما😍

سینال چند تا بود مگه

کوثر جان تبریک میگم..انشالله بارداری خیلی خوب و راحتی داشته باشی..۲۵ خوبه.دیگه یکباره قلب نی نی رو ه ...

فدات بشم عزیزم انشالله واقعااان 😍😍😍یعنی قلبش تشکیل میشه؟؟؟

عزیزدلی خدا نکنه چقدر خوشحالم سن بارداریم باشما ها یکیه تقریبا 🤭😍🥰باهم جلو میریم و انشاالله بسلام ...

انشاالله انشاالله خدایا خودت پشت و پناهمون باش همه چیز رو به خوبی برامون ببر جلو😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

خدایا پناه بر خودت اینا منووسوسه میکنن.آخه فداتون حداقل بزار فردا برم بزنم.

روز نهم نیت کرده بودم به نیت جوادالائمه. ان شاءالله  خدا منم لایق بدونه دلمون روشن کنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
🤭🤭😍😍من الانم خوشحالم تو هرچی دوسداری صدام کن✋😂

مامان لیلا مامان لیلا مامان لیلا 😂😍😍😍😍

گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

واااااای لیلاااا جان مبارررک باشه دخترررررر😭😭😭😭😭خدایا شکرت میدونستم مامانییییی عزیزم 😍😍😍😍بتا چند بود 

خوابم گرفت من تازه یهو بلند شدم گفتم برم واااای لیلا ساعت 3 اماده میشد ازمایشش دختر خیلی برات خوشحالم 

واااااای لیلاااا جان مبارررک باشه دخترررررر😭😭😭😭😭خدایا شکرت میدونستم مامانییییی عزیزم 😍😍😍😍بت ...

مرسی کوثر جان مرسی عزیزم اره منم مامان شدم بلاخره خدابمنم نظر کرد 😍❤️🥰🙈 من بتام۸۴۰بود فردا زنگ بزنم دکتر ببینم چی میگن 

زینب جان امروز نزن بزار فردا پسفردا بزن دختر

آره عشقم قلبم از سینه درمیاد بزار امشب دیگه باخدا درد والا مو بگم.خیر ان شاءالله   لیلا جونم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد