2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
آخه بدبختی‌مهمونم آقاست نمیتونم بگم پریودم🤣 حالا کمکو شوهرم‌هست غذارم یکاریش میکنم مشکلم فقط آمپوله ...

بچه دختر عمم بخاطر کار ام دی اف اومد خونم کمرم بستم خونه  بهم ریخته گفتم کمرم درد می کنه هیچ کار نمی تونم بکنم. اونم گیر داد بیا  ببرمت پیش یه خانمه ماساژت بده 😁🤣 هزار روش هست که بشه کاری رو انجام داد یا انجام نداد

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین. ؟ از قدیمی ها کسی هست؟ زینبی جان هنوز میاد؟ من از ۹۷ تا بهار ۱۴۰۰ تو تاپیک بود . ...

سلام دلارام خوبی؟ زینبی جون خیلی وقته نیومده . اگه به بچه شیر نمیدی همین الان برو برا سیکل جدید اگه شیر میدی تا ۶ ماه دیگه بده بعد  قطع کن دوباره برو نزار فاصله بیافته بدنت الان امادس

خدایا شکرت
فریناز جان شما بودی یکی دو هفته پیش گفتی همون علائمی هم که داشتی رفته و نگران جنینت شدی؟

آره عزيزم علائم يكسره نيستن ميرن و ميان ى روز هست ى روز نيست ى روز كمتره ى روز بيشتره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم آره خداروشکر که دیروز تا الان لکه بینی ندارم. ولی همیشه یه چیزی هست برای فکر و خیال کر ...

😂😂😂

ميفهممت منم ى روز همينجور بودم اما اصلا ديگه نترس

چون اينا ميرن و ميان

اخه ميدونى اگه قرار باشه تا اخرش هرروز اين درد و سفتى ها رو داشته باشيم ك بيچاره ميشيم

خدا حواسش هست بهمون استراحتم ميده😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
راست میگی به یعنی بودن کسایی که درد داشتن مثبت شدن من میگم نگرفته میخوام پریود شم داروها نمیزاره یعن ...

منم وقت پريودم دردهاى شديد داشتم و حتى شد ى شب نيم ساعت از درد ب خودم ميپيچيدم

ان شاالله خيره

😂😂😂 ميفهممت منم ى روز همينجور بودم اما اصلا ديگه نترس چون اينا ميرن و ميان اخه ميدونى اگه قرار ...

اخه عزیزم من از انتقال تا دیشب یکسره داشتم یه دفعه از صبح شل و بی درد شده

بخدا نگرانم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه عزیزم من از انتقال تا دیشب یکسره داشتم یه دفعه از صبح شل و بی درد شده بخدا نگرانم 

یه چیز بگم من اصلن سینه هام هیچ حسی ندارم انگار اصلن وجود نداره😐😑با اینکه همه میگن درد میگیره 

سلام عزیزان تو رو خدا جوابمو بدید، من روز ۱۴ پریود ضخامتم ۶.۷ بود و سیکلمو کنسل کردن..روزی ۳ تا استر ...

استرادیول برات کم بوده مجدد ماه بعد استرادیول رو برات بیشتر میکنن و دوباره وارد سیکل انتقال میشی 

در کنارش اگر بتونی پیاده روی و ورزش کنی خیلی میتونه تو ضخامت بهت کمک کنه 

صخامت باید بالای ۸باشه تا بتونی نتیجه بهتری بگیری صخامت زیر ۷ بدرد انتقال نمیخوره و صعیفه

اخه عزیزم من از انتقال تا دیشب یکسره داشتم یه دفعه از صبح شل و بی درد شده بخدا نگرانم 

قبل از مثبت شدنت عوارض پروژسترون بود دختر

اما ديگه بخاطر انتقال جنينت ادامه دار شده و الانم كم و زياد شدنش طبيعيه نترس اصلا