2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

@tamana366  

سلام تمنای عزيزم 

به سلامتی انشاالله که نی نی ها محکم میچسبن به شکم مامانشون و تا نه ماه دلشو شاد میکنن 

بهترین ها رو برات آرزو میکنم و برات صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله که مامان خانمی 

در ضمن پیشاپیش مامان شدنت مبارک مون باشه 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من الان دو سه شبانه روز گردن و بین دوکتف و از جلو سمت تر قوه ها تیر میکشه نفس میکشم درد میگیر ...

برا من یهو کمرم میگیره نمیدونم برا تو هم اینجوریه ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام ببخشید بچه ها من خیلی حالت پریودی دارم دیشب گفتم الانه که پریود شم طبیعیه ؟؟؟فکر میکنم شیاف کمه ...

سلام دوست خوبم اگه انتقال دادی و لکه بینی داری حتما دوتا آمپول تو یه سرنگ بزن عزیزن 

و استراحت مطلق باش انشالله که خیر

برا من یهو کمرم میگیره نمیدونم برا تو هم اینجوریه ؟

سلام اکرم جان 

منم عضلات پشتم و پاهام 

و به خصوص دو سه شب قفسه سینه و گردن کتفم خیلی درد میکنه دیشب ساعت. دو که از خواب بیدار شدم با درد تا پنج نخوابیدم 

نفس هم میکشم تیر میکشه 

لک ندارم فقط کمر درد و دل دردشدارم

نگران نباش این دردها عادیه 

فقط استراحت کن عزيزم 

اگر خدایی نکرده لک دیدی بلافاصله دوتا آمپول بزن 

حرکت نکن، خم و راست نشو، سعی کن به سمت پهلوی  چپ دراز بکشی 

طاق باز نخواب 

انشالله که خیر و اتفاقی نمیوفته 

سلام صبح همگی بخیر باشه 

دوستانی ک امروز ازمایش دارن انشالله هرسه دست پر برگردید 

لحظه ای ک جواب مثبتو میگیرید از ته دل برا ما منتظرام دعا کنید تا خدا دل ما رو هم شاد کنه🙏

سه شنبه انتقال داشتم

نگران نباش انشالله هرچی خیرته 

سعی کن از این دردایی ک داری به جنبه مثبت فک کنی که مثبت رقم بخوره خیلیا بودن ک همین درد پریودی یکی از علائم بارداریشون بوده