2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خدا من رو ببخش برای نماز صبح همش خواب میمونم☹️پس رعایت کن عزیزم سخت  انشاالله که قندت تنطیم میش ...

منم بخاطر اينكه تايمم خيلي بد شده صباااا همسرم ميره ميگم چرغ رو خاموش نكنياااا بتونم پاشم ولي چندروز شده كه خواب بمونم سرلين بارداريم

ولي سر پسرم ببين قشنگ اذان ميگفتن انگار يكي منو بيدار ميكرد نماز صبح روو حتي ساعتم نميذاشتم🥺همه رو خيلي خوب و بموقع خوندم ولي متاسفانه الان تمام تلاشم سروقته ولي خوب مثل اونموقع هم نيستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم شبتون بخیر نمیگین این زینبمون کجاست 

والا از سرشب مهمون داشتم تا الان  

نمی‌شدم بدرازم  

پاهام دردمیکنه.

به جز همسرم فقط مامان وبابا میدونن اونم چون فردا عروسی اومدم انتقال. مامانم سرشب اومد شام وناهار بیاره.

بابام رفته بود خرید امروز همسرم نبود

خلاصه در همین حال که درازکشیده بودم با مامانم مبگفتیم ومیخندیدیم

مادرشوهر عزیزتر ازجانب جدی ميگما خیلی دوسش دارم  نخند  

یهو زنگ زد دوساعت حرف زد اخرسم گفت نزدیک خونه ام هستی آش پشت پا حاجی بیارم  من  مامانم  

والا مجبور شدیم کل سیستم خونه تغیربدیم بگم بفرمایید 

اومد دید من خم وراست نمیشم

مامانم با اون سن وسال داره پذیرایی میکنه.تعجب  

گفتم دیسک گرفته گفت الا بلا امشب پاشو ببذمت خونمون کجا

کرج.گفتم مامان پله نمیتونم ماشین ضرر داره خلاصه دیسکمو قبول کردن همین الان رفتن.کلی خونه رو با مامانم شستن وجارو کردن ب اون سن سال خدا بهشون عمر باعزت بده به منم تا چند روز دیگه جواب مثبت که شرمندشون نشم   

این بود علت غیبتم دخترای قشنگم.خیلی قشنگ دعام کنید جلو مادر وپدر وهمسرم روسفید بشن آخه خیلی زحمت منوکشیدن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم خوبم. خودت خوبی؟ سه روزه کامل دراز کشیدم فقط دیروز لک داشتم. امروز نداشتم خداروشکر میگم ...

نه عزيزم كار خووووووبي كردي  من كل اون يكي بارداريم رو تخت دراز بودم هيچي نشد نترس،خداروشكركع قطع شده ان شالله كه ديگه نبيني🙏❤️يسوال ببخشيد براي شما هم  بعضياش زرد مايل به نارنجيه؟؟ اينارو عاياا بايد لك حساب كنيم من از پي روز كه يشياف كم كردم ترشحام باز رنگش فرق كرده

موعدازمايشدوستان🥰

ملينا٤/١١

انتظار٤/١٣

پروانهومهرواره٤/١٥

سنگصبور٤/١٦

مارشمالو٤/١٩

آيلينجان؟؟؟

ترنمهم فرداانتقالداره

انشاللههمگيشونمثبتباااااشنوصاحبفرزندسالموصالحبشنبهاميدخداااا💜🌹🙏

🤲🤲🤲🤲🤲سلام دوستان عزیزم من نیت کردم از امشب برای چهل تا از دوستان عزیزم که منتظر هستن از طرفشون زیارت آل یاسین بخونم و برای سلامتی امام زمان هدیه کنم که خیلی زود مادر بشن به حق امام زمان ..برای دوستان باردارم هم میخونم که انشاالله بسلامتی بدنیا بیان بچه های عزیزشون رو ..قربونتون برم پیامم رو لایک کنید لیستم روبنویسم به امید خدا🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دخترااا یه سوال امپول پروستروژن خارجی هم هست؟ اگه هست قیمتش چقده؟؟کسی میدونه خوشگلا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
🤲🤲🤲🤲🤲سلام دوستان عزیزم من نیت کردم از امشب برای چهل تا از دوستان عزیزم که منتظر هستن از طرفشون ...

من من سر جدت منو بنویس باجی  جان بگو مریض منظوره سفارش شده زینب  یادت نره باشووا دولانیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه هاا امشب خیلیی همسرم اعصابش خرابه 

باید جا به جا بشیم کلی پول گذاشته روی اجاره صاحبخونه 

از اینورم هزینه پانکچر 😭ی بار تاپیک زدم ی سریا گفتن تو که وضع مالیت خوب نیس چرا میخوای بچه بیاری تروخدا نیایین اینو بگین خب منم دلم میخواد مادر بشم😞

دعا کنین کارامون یکم جور بشه

دخترااا یه سوال امپول پروستروژن خارجی هم هست؟ اگه هست قیمتش چقده؟؟کسی میدونه خوشگلا

والا من پروژسترون رو نمیدونم اما پرولوتون رو من خارجیش رو میزدم.... 

ایرانیشم خوبه سخت نگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزای دلم شبتون بخیر نمیگین این زینبمون کجاست   والا از سرشب مهمون داشتم تا الان &nbs ...

زينب عزيزم ان شالله اينسري خدا جواب همه سختيااااا و اذيتا واسترساييي كه كشيدي با دادن دو تا فرشته ناز و سالم براتون جبران كنه به اميدخدا🌹💋دل شما وهمسرتونم و پدر و مادرعزيزتم شاد بشه ان شاالله🤩

نه عزيزم كار خووووووبي كردي  من كل اون يكي بارداريم رو تخت دراز بودم هيچي نشد نترس،خداروشكركع ق ...

قربونت برم عزیزم الهی آمین

مال من قهوه ای بود عزیزم

مطمئنی خون؟ شاید ترشحه و لکه بینی حساب نمیشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه هاا امشب خیلیی همسرم اعصابش خرابه  باید جا به جا بشیم کلی پول گذاشته روی اجاره صاحبخونه&nb ...

مردم حرف زيااااااااد ميزننن تو بدل نگير

ان شالله يخونه خوووووب با قيمت مناسبتر پيدا ميكنين