2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ممنون عزیزم منم مثل شما انتقال دومرحله ای داشتم وقتی شما مثبت شدید خیلی امیدوار شدم انشاالله همه ی م ...

خیلی ممنون.دومرحله اب خیلی خوبه اصولا مثبت میشه.ایشاالله شماهم بارداری راحتی داشته باشی.😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان رقیه و کوثر بهتون تبریک میگم   این دوران بارداری به خوبی بگذرونی  و دست راستتو ...

قربونت برم عزیزم انشاالله خیلی زود روزی خودت هم بشه بخدا منم تا همین دو روز پیش به همه ی مامانا میگفتن دست راستتون رو سر ما منتظرا 🥺🥺نوبت شما هم میشه همش چند ماه مونده تا مامان بشین دورت بگردم ..من هر روز براتون دعا میکنم فدات شم🤲🤲🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزان کسی که سرم قبل از انتقال زده باید بعدشم بزنه تورا خدا اگر کسی میدونه بگه ی دوستی دستر ...

بعد از اینکه مثبت بشه بله باید بازم بزنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان به نظرت برای من سونوها طبیعی هست ؟

آره دیگه عزيزم 

بعد سونو قلب دو هفته بعد باز سونو داریم و بعد میشه سونو غربال ولی ما که دوقلوییم از این سونو به بعد جریان فرق میکنه من باید هر دو هفته بشم و این دوستمون هر ماه یکبار 

قربونت برم حنان جون انشاالله روزی خودت بشه خیلی زود ..من وقتی دختر بودم چون فیبرم بزرگ داشتم عمل باز ...

عزیزم شما همسرتون اسپرمش صفر بود چطور درمان شدن؟ منم همین مشکلو دارم تازه بیوپسی انجام دادن گفتن اسپرم هست ولی کیفیت نداره باید دارو مصرف کنه... برا شما چطور بود

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!
آره عزیزم‌من‌یکم‌ تیر انتقال داشتتم دیروز که روز هشتمم بود بیبی زدم که‌منفی شد. بعضیا اینجا روز انتق ...

عزيزم میشد روز هفت که خیلی خیلی زود بوده خواهشا روز 12 بی بی بزن زودتر دیگه نزن عزيزم 

مبارکت باشه عزیزم،خیلی خوشحال شدم واقعا واسه ماهاچندساله منتظریم بیبی مثبت خیلی لذت بخشه،من که اولش ...

مرسی فدای تو بشم اره بخدا بهترین لحظه عمرم بود وقتی خط دوم و دیدم 🥰انشاالله نی نیت و سالم بغل بگیری عزیزم 😍❤️🌹🤗

الهییییی من فدات بشم خیلیییی برات خوشحالم خیلی به قول چیکا ننه شدنت مبارک خیلی خوشم میاد از این حرفش ...

قربونت برم سارا جون قربون چشمات هم برم که اینقدر من و شرمنده کردی می‌دونم خواهر می‌دونم چقدر برام دعا کردی ..من فدات شم الهی خدا آرامش و شادی رو تو زندگیت سرازیر کنه و خیلی زود خودت بازم ننه بشی و شیرش بدی یه مامان مهربون ماه میشی ..آره به خدا حرف چیکا جون به دلم نشست ..الهی همه ی دوستان منتظر نی نی سایتیم خیلی زود دامنشون سبز بشه مامان بشن و خوشحالیمون تکمیل بشه الهی آمین یا رب العالمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
باجیمادا باجیمین بالا لارینادا قوربان😍😍😍😍 اااای جاااان دلم. با دعاهای شما دور نیس اونروز🤩 وگرن ...

باشیوا دونوم فاطمه باجیم  ..آره به خدا من مطمئنم برات معجزه میشه یعنی من هر روز به یادتم و دیدم که نه تنها من همه ی دخترا به یادتن و برات دعا می‌کنن ..به حق امام جواد امام زمان دلت رو شاد کنه و دعاهایی که در حق دخترا میخونی ثوابش برگرده به زندگیت و دلت شاد بشه با مامان شدنت 😍🥰😘🤲🤲🤲🤲🤲

خب خداروشکر عزيزم به سلامتی انشالله 🤲🤲🤲🤲 صدای قلب رو هم شنیدی؟  من یکشنبه میرم ببینم چی م ...

نه نشنیدم دستگاهش نمیدونم چی نداشت نمیتونست صداشو پخش کنه حالا میرم بیرون صداشون‌و بشنوم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

[QUOTE=242939051]سلام بچه ها من به حرفتون گوش نکردم🙈🙈دلم طاقت نیاورد بی بی چک زدم .بچه ها این الا مثبته 😭😭😭😭😭...[/QUOT

وایییی چی میبینم قربونت برم دیدی گفتم حتما مامانی 😭😭خداروشکر هزار مرتبه شکر دل شما رو هم شاد کرد مامان شدنت مبارک باشه 😍😍😍 انشاالله بقیه دخترا که انتقال دادن هم مثبت بشن به حق این روز عزیز 

سلام خانما من توی بیمارستان دولتی دارمivf میکنم بعداین ماه که میخوام برم برای انتقال میگن محیط کشت نداریم کسی از شماهاهمچین مشکلی نداره؟ الان باید چکار کنم ؟کسایی که توی مراکز دیگه دارید انتقال میدین شما هم همچین چیزی بهتون گفتن؟

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰
دیشب میگفتم نمیزنم ول کن الکی استرس میگیرم بچه ها راست میگن ولی منی که تا نه ده بیدارنمیشم هفت و رب ...

قربون امام جواد برم معجزه می‌کنه😭😭