2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام فریناز عزيزم  الان بهتری گلم؟.  من لکه بینی دارم کم ولی هست و درد زیر شکم  یک ...

نسرین جان انشاءالله که مشکلی نیست 

بعد سونو قلب دکتر هم برای من سونو نوشته البته 15 تیر باید برم 

9 هفته م میشه ، شما هم بعد سونو قلب ، دیگه سونو نرفتین ؟

این سونو برای این هست که ببین رشد جنین چطوره ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم تمنا جوووووووون دیگ تا مامان شدن خودت هم کم مونده خیلی زود برای شما خوشحالی میکنیم این جا ...

عزیزمی دوستم..خدا فرشته هاتو صحیح و سلامت بیاره بغلت🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من لکه بینی دارم خیلی کم و قهوه ای ولی هست  این درد کلافم کرده یه حالت درد پریودی انقباض  ...

من پریروز رفتم دوباره سونو کرد همه چی خوب بود یه ماهه دیگه وقت غربالگری بم داده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزیزان

کسی که سرم قبل از انتقال زده باید بعدشم بزنه

تورا خدا اگر کسی میدونه بگه

ی دوستی دسترسی به دکترش سخته زنگ زده گفتن ما نمیدونیم باید بیایی ویزیت شی

اینم سختشع از روستا بی وسیله بره 

نسرین جان انشاءالله که مشکلی نیست  بعد سونو قلب دکتر هم برای من سونو نوشته البته 15 تیر باید ب ...

من پریروز رفتم جواب آزمایش بردم دکتر سونو کردم گفتم هفته پیش سونو کردی چفت هر دفه باید سونو شی ببینیم همه چی خوبه دیگه بهم برا ماه بعد وقت برا سونو غربالگری داد

عزیزم زود زدی . منم روز هشتم زدم کاملاً منفی بود دریغ از حتی هاله توهمی. ولی روز دهم هاله انداخت روز ...

خدا کنه که منم‌مثل شما باشم...حالا بازم‌چند روز بعد یه بیبی میزنم دیگه پناه بر خدا... خداروشکر‌که شما بار‌اول نتیجه‌گرفتی عزیزم خدا حفظ کنه نینی‌تو🥰

خدا کنه که منم‌مثل شما باشم...حالا بازم‌چند روز بعد یه بیبی میزنم دیگه پناه بر خدا... خداروشکر‌که شم ...

مرسی عزیزم ان شاالله که چند روز دیگع یه بی بی خوش رنگ ببینی بعد یه سوال با روز انتقال حساب کردی روزه هشتم ؟

من پریروز رفتم جواب آزمایش بردم دکتر سونو کردم گفتم هفته پیش سونو کردی چفت هر دفه باید سونو شی ببینی ...

به سلامتی عزیزم ، پس خیالم راحت باشه 

میگم نکنه شرایطم طوری هست که دو هفته یبار سونو خواسته 

سونو واژینال انجام دادید؟

غربالگری هفته ۱۱ میشه ؟

سلام عزیزان کسی که سرم قبل از انتقال زده باید بعدشم بزنه تورا خدا اگر کسی میدونه بگه ی دوستی دستر ...

سلام خوبي اينتراليپيد بايد بلافاصله بعدش تكرار كنه

ولي اي وي اي جي رو نميدونم چقد بعدش بايد تزريق كنن

سلام عزیزان کسی که سرم قبل از انتقال زده باید بعدشم بزنه تورا خدا اگر کسی میدونه بگه ی دوستی دستر ...

سلام منظورتون آی وی ای جی هستش؟اگرفقط جهت بارداری میزنه فکرنمکنم نیازباشه بعد بزنه.اما اگر مشکل خونی داره بزنه بهتره.این دارو برای بیماری های خونی هست پلاسمای زنده انسان هستش.ولی جدیدا بعضی دکترا قبل یابعد انتقال تجویز میکنن.بستگی به تجویز دکتر داره اگر بیماری خاص ندارن نزدنش مشکلی نداره.ولی بازم با دکتر زنان مشورت کنه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد