2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام خانما. من امروز روز دوازدهم با یک مارک دیگه بیبی چک زدم. خیلی زود هاله انداخت. وای باورم نمیشه ...

ای جان

مبارک باشهههه

خدایا شکرت که لیستمون یکی یکی داره کم میشه😍😍🤲🏻💚💚🤲🏻

بزرگیتونو شکر امام رضا و امام جواد🤲🏻🤲🏻🤲🏻

قربون لطف و محبت و مهرتون😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها برای تزریق امپول پرژسترون از خونه بیرون میرفتید؟

من همسرم میزنه عزیزم ..خیلی راحت یاد بگیرین دیگ هر روز نرین بیرون 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله انشاالله حتما میشه همش چند روز مونده مامان خانوم بشی به حق امام جواد ..عکس بی بی مثبت بزاری ...

سلام مبارکه برای منم دعا کن روز دوم انتقالمه پاهام درد میکنه به نظرت از زیاد خوابیدنه

دورت بگردم  خدا گواه تا الان بالای صدبار گفتم خدایا شکرت  باور کن مامان خانم  از ر ...

فدات شم سحر جون می‌دونم الهی من به قربان دو تا فسقلی هات برام که برای خاله رقیه دعا کردن ..منم فدای خانم ام البنین بشم .. انشاالله انشاالله ممنونتم خواهر خدا بچه هات رو درامان خودش نگه داره و سالم بیارتشون بغلت و همیشه دلت شاد باشه 😍😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره گلاب دارم باشه حتما انجام میدم ممنونم عزیزدلم 

کوثر بهت تبریک میگم این دوران بارداری به راحتی بگذرونی و نی نیت و با دل  خوش بغل  بگیری 

دست راستت روی سر  ما منتظرها 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دختر داستان امروز رو برای شوهرنثم تعریف کردم اشک اینم درومد😄😄 چقدر خداروبرات شکر گفت

فریناز جون فدات شم ای خدا از شوهرت تشکر کن بگو انشاالله شکر لحظه ای که بچه ات رو برای اولین بار بغل میگیری و رو بکنی🤲🤲

خدانكنه عزيزي برامممم❤️ دل به دل راه داره🥰🥰🥰 ان شالله اين دوران بسلامت طي كني و فرشته(هاتو) سالم ...

ممنون عزیزم دورت بگردم آره خدا بهم رحم کرد و جواب سختی ها و غصه هایی که این چند سال خوردم رو داد و دلم شاد کرد فدات شم انشاالله نی نی عزیزت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی ..الهی به حق امام جواد دل بقیه ی منتظرا رو هم شاد کنه و یکی یکی دامنشون سبز بشه و این جا خداروشکر کنیم🤲🤲🤲🤲