2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=242939051]سلام بچه ها من به حرفتون گوش نکردم🙈🙈دلم طاقت نیاورد بی بی چک زدم .بچه ها این الا ...

مرسی فداتشم اول خدا و امام جواد بعد دعاهای شما دوستای گلم و امیدواری که تک تکتون بهمون میدین 💖🥰❤️🌹

پروانه جان من خودم عمل فیبرم باز انجام دادم و لوله هام هم به تازگی بسته شده بودن و مشکل ایمنی و جدید ...

مرسی گلم بخاطر توضیحات کاملت.انشاالله بارداری راحت و بی دردسری رو پشت سر بزاری.

وقتي مثبت ميشه ادم ميگه خوب كاري كرد زداااا استرس بنده خدااكم شد ولي وقتي نشون نده واقعااااا تا روز ...

اره دقیقا حتی یه لحظه ته دلم لرزید تا زدم ولی تا خط دوم افتاد کم مونده بود سکته کنم 😑😁خداروشکر شماام دوسنداشتی استرس بگیرم عزیزم 

كي ميري ان تي بسلامتي🤓 براي من ان شالله يك به بعد ميشه🚶🏾‍♀️🚶🏾‍♀️

والا الان نشستم تو کلینیک ساعت ۸ نوبت داشتم الان میگه دکتر ساعت ۹ به بعد تازه میاد 😤😤

یعنی اندازه ارزن برای وقت آدما ارزش قائل نیستن، وقتی دکتر ۹ به بعد میاد واسه چی از ۸ نوبت میدید آخههههه ؟؟؟ 😭😭😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من خیلی ازین فکرها میکردم و خیلی گریه میکردم هرچی بیشتر به اینها فکر کردم، بیشتر  شکست خ ...

ان شالله به زوووووووودي زود مياي ميگي دوباره شروع كردم و با همون بار اول مامان دوقلوهاااااااااااا ميشي👩‍❤️‍💋‍👩💋

كه همه سختياااااا و اذيتااااااييي كه شدين  براتون جبران بشه به حق اين روز عزيز🙏