2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین حس رو دارم  خدا جواب این زحمتها رو میده  خدا خیلی مهربون

فدات بشم نسرین جون انشاالله دیگ حس های شما برام ثابت شده است ..الهی نی نی های قشنگت رو سالم بگیری بغلت فدات شم دعام همیشه پشت شماهاست 😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
پانکچر که شدید برای انتقال دکتر چه داروهایی بهتون داد و چه اقداماتی انجام دادید برای ایجاد شرایط بهت ...

عزیزم من چون هایپر شدم بعد تخمک کشی انتقال ندادن دوماه بعدش ال دی خوردم وارد سیکل شدم دکتر استرادیول داد و ازیه هفته قبل انتقال امپول بازو و پروژسترون زدم 

پانکچر که شدید برای انتقال دکتر چه داروهایی بهتون داد و چه اقداماتی انجام دادید برای ایجاد شرایط بهت ...

عزیزم بهترین و مناسبترین داروها و نکات دستورات پزشک هست چون شرایط هر شخصی کاملا متفاوته، یکی مثل من هایپر میشه و تا دو هفته شکمم مثل نه ماهه ها باد کرده بود یکی ممکنه کلا چند تا دونه تخمک داشته باشه و هیییچ عوارضی نداشته باشه بعد از پانکچر.

شما چند تا تخمک داشتی؟ کی پانکچر شدی و کی انتقال داری؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مهراوه جون قربونت برم مرسی عزیزم که برام دعا کردی انشاالله که خدا حاجت دلت رو بده و مثل من برات معجز ...

فدات شم عزیزم از بس دلت پاک بود خدا هم‌به دلت نگاه کرد و حاجتتو داد.. من هر وقت متن امضاتو میخوندم اشکم‌ سرازیر‌ میشد و  از خدا میخواستم نا امیدت نکنه.. امروزم دوباره خوندم کلی از سر شوق واست گریه کردم😭😭😭 تو امضات چقد زیبا حال روزای ما توصیف شده.. خیلی دعا کن واسه همه ما منتظرا مامان گل❤ 

کاش بچه هایی ک مثبت میشن از تجربیاتشون بگن تا مام بتونی استفاده کنیم شاید ک مام نتیجه گرفتیم😔ثواب د ...

قبل انتقالم چیزای مقوی بخور مثل پای مرغ پاچه قلم بعد انتقالم همینطور من یه هفته اول سوپ اش پای مرغ پاچه عدسی باقلم خوردم وبرنجتم کم کن یبوست نگیری میوه بخور مویز مغزیحات بخور

کاش بچه هایی ک مثبت میشن از تجربیاتشون بگن تا مام بتونی استفاده کنیم شاید ک مام نتیجه گرفتیم😔ثواب د ...

عزیز دلم حتما میگن بچه ها، اینجا همه با کمال میل تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدن، الان وقت اذانه اکثرا نماز هستن، منم بین دو تا نمازمم اومدم یبار اسمها رو چک کنم که بعد از ختم قرآنم بگم که دیدم شما چقدر نگرانی.

نگران نباش گلم پزشکت بیشتر از هر کسی به شرایطت واقفه و بهترین دستورات رو بهت میده، ان شاالله که شما هم همین ماه خوش خبر میای عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بهترین و مناسبترین داروها و نکات دستورات پزشک هست چون شرایط هر شخصی کاملا متفاوته، یکی مثل من ...

من ۲۰ تخمک داشتم ۱۰ جنین ۲سال پیش تخمککشی شدم یبار انتقال منفی بعد از دوسال اگر خدا بخاد مجدد میخام برم دکتری ک میرم هیچ شرایطی رو نمیسنجه و فقط به هم استرادیول میده و هیچ دارو یا ازمایشی برای ایجاد شرایط بهتر نمینویسه و این منو اذیت میکنه چون هزینه ها بالاس و واقعا کاش میشد یه کم دکترا کمک بیشتری میکردن😔

بنظر منکه اصلا تحقیق و بررسی نمیکنن هزینه های خیلی بالا داره با دکترهای معمولی شما اگه سن کم هست صبر ...

من تا عید نمیتونم برم تو سیکل کی بر میگرده؟ نمیدونم خودمم موندم احساس میکنم همه ی مراکز همینن فقط باید شانس باهات یار باشه وگرنه من جنینام تو ابن سینا خوب بودن ولی بدبختی اینه که رسیدگیشون مثله قبل نیست شلوغه میترسم برم مام اونجام هزینش خیییلی بیشتر از ابن سیناس مثله اینجا باشه اینجام من گفتم سومین انتقالمه حتی یه چسپ خالیم نزد اصللللا براشون مهم نبود برررسی نکردن دلیله سقطمو گفتن پیش میاد حتی پرندزولونم سری پیشدادن این بار قطع کردن خودم خوردم ببخشید خواهر طولانی شد دلم خونه به خدا با این هزینه ها