2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم میوفته چهارشنبه خیلی روز مبارکی روز امام رضا و امام جواد ..متوسل شو به امام جواد و امام رضا و ...

چشم‌عزیزدلم حتما انجام میدم هرچی‌خدا بخواد ایشالا که منم‌حاجتروا بشم مثل شما🤲 ممنون از دعای خیرت الهی که خدا نینیتو واست نگه داره مهربون💙

من ۲۰ تخمک داشتم ۱۰ جنین ۲سال پیش تخمککشی شدم یبار انتقال منفی بعد از دوسال اگر خدا بخاد مجدد میخام ...

کدوم مرکز میری؟ اگر از دکترت ناراضی هستید چرا میخوای پیشش انتقال بدی؟ اگر فکر میکنی دکتر خوبی نیست ریسک نکن، بقول خودت با این هزینه ها و استرس و فشار روحی و جسمی واقعا نباید ریسک کرد. یا دکترت رو عوض کن یا در موردش بیشتر تحقیق کن و با آرامش و اطمینان برو پیشش، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا عید نمیتونم برم تو سیکل کی بر میگرده؟ نمیدونم خودمم موندم احساس میکنم همه ی مراکز همینن فقط با ...

مام هر ویزیت و سونو هفتصد تومن میشد دکتر رزاقی بعد عید قراره برگرده شما که قراره بعد عید شروع کنی 

کدوم مرکز میری؟ اگر از دکترت ناراضی هستید چرا میخوای پیشش انتقال بدی؟ اگر فکر میکنی دکتر خوبی نیست ر ...

عزیزم مامان رقیه ارو دو سه بار پیام دادم اصلا جواب نمیده شما نمیدونی مشکلشون چی بود ؟

کدوم مرکز میری؟ اگر از دکترت ناراضی هستید چرا میخوای پیشش انتقال بدی؟ اگر فکر میکنی دکتر خوبی نیست ر ...

اخه جنین دارم اونجا هزینه زیادی کردم چندبار درخواست انتقال جنین ب شهر خودم کردم ک گفتن انجام نمیدیم مجبورم همونجا و با همون دکتر انتقالمو انجام بدم

پانکچر که شدید برای انتقال دکتر چه داروهایی بهتون داد و چه اقداماتی انجام دادید برای ایجاد شرایط بهت ...

سلام خواهر امپول یا شیاف پروژسترون نداری شب قبل انتقال دوستان میگن کله پاچه خوبه ال ارژنین ۱۰۰۰بگیری روزی سه تا برایه خونرسانی خوبه پیاده روی قبل انتقال خوبه اینا فعلا یادمه

فدات شم عزیزم انشاالله خیلی زود نوبت شما بشه و برات خوشحالی کنیم اینجا هر روز تو دعاهام اسم شما رو م ...

فدات شم گلم .انشالله چشم و چراع خونتون بشن ( حسم‌میگه دوقلون ) 

انشالله روزی همه ی منتظرا

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها نیاز به تجربتون دارم کمکم میکنید خاهش میکنم🙏😔

سلام عزیزم شما سوالت رو بپرس عزیزم نسبت به سوالت هر کی بتونه جواب میده. سوالت وقتی کلیه خوب جواب دادن سخت میشه وگرنه همه دوستان کنار همدیگه هستن و اگه بتونن کمکی بکنن مطمئن باش دریغ نمیکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com