2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مبارکه😍فقط استراحت مطلق داشته باش تاکید میکنم

چشم عزیزم ممنونتم ..یکم لک دارم کلا استراحت میکنم و جایی نمیرم که انشاالله برطرف شده..برام بازم دعا کن قربونت برم😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
جنین ۵ روزه بتای روز ۱۴ ۱۱۳۵

انشالله سلامت باشی عزیزم. روز ۱۲ پس بتا شما حداقل ۵۰۰ بوده با این اوصاف یونی تست کلا کمرنگه. الان بی بی مامان رقیه رو هم دیدم یونی تست بود و با بتای ۸۰۰ بازم خیلی پررنگ نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بتای تپلی ماشالله مبارک باشه عزیزم الهی همه چی عالی بگذره😘

قربونت برم فرزی جون ممنونم عزیزم انشاالله شما هم بسلامتی دوران بارداری رو طی کنی استراحت مطلق باش شما هم عزیزم که دیگ انشاالله هیچ وقت لک و اینا نبینی و سالم بگیری بغلت نی نی خوشگلت رو ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چقد امضات پر احساسه.بحق بی بی زهرا خودش دردونتو بهت سالم برسونه ب لطف خدا.ان شاءالله بسلامت بعلش بگی ...

فدات شم انشاالله حرف دل هممون رو گفته انشاالله خدا دلت رو خیلی زود شاد کنه و بری سونوگرافی سوپرایز قشنگ بشه براتون😍🤲🤲🤲🤲

سلام خواهر من قبلا ابن سینا بودم اونم یه سری روال برایه انتقال دارن یه برگه ی کپی شده همونه روالشون ...

بنظر منکه اصلا تحقیق و بررسی نمیکنن هزینه های خیلی بالا داره با دکترهای معمولی شما اگه سن کم هست صبرکن دکتر رزاقی برگرده برو مطبش هم با انصاف هست هم همه چی بررسی میکنه

بچها اسم همتونو نوشتم براتون دعا کردم خدا روبه بزرگیش قسم دادم که دست خالی هیچکسو برنگردونه و به دل همه آرامش بده 

یه بچه سالم و صالح پناه بر خودش🤲🤲

همتون دست هاتون بزارید رو قلبتون چشماتونو ببندید آیت الکرسی بخونید همتون انشالله حاجت روا باشید 🤲آمین

سلام دوستان سوالی دارم آسپرین برای چیه ؟ من فردا انتقال دارم ولی نمیتونم آسپرین استفاده کنم چون معده درد شديدی گرفتم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من میگم دوقلوعه مامان رقیه، بخاطر بتا نه ها، اون به کنار، حسم میگه. 😍

واقعا سحر جون من دوقلو خدایا یعنی میشه ..البته قربونش برم یکی هم باشه برام بزرگترین لطف و معجزه است اگه دوتا هم باشه که فکر کنم هلاک بشم از خوشحالی ..قربون حسات برم که دیگ بهشون اعتقاد پیدا کردم انشاالله خدا از زبونت بشنوه 

ای جاااااان بتات توحلقم   چشام دوتا قلبی شد     یعنی ببوس جواب آزمایشو    

ای جااااااان انشاالله قسمت خودت بشه هفته بعد از این تپل تر که مطمئنم میشه دلم برات روشن خیلی عزیزم

نه سرخ که نمیشه کرد سارا جان، در حد تفت. کلا می گن برای سرخ کردن همون روغن سرخ کردنی استفاده کنید چو ...

عزیزم روغن ارده کنجد رو میتونی باش سرخ کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️