2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مار ...

عزیزم بنظرم دیگه بی بی نزن صبر کن موعدت بشه برو آزمایش 

انشالله مثبتی استرس رو دور کن برات دعا میکنم 🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر های گلم میخواهم دعا بخونم به نیت مثبت شدن همه انتقالی ها ،و همه کسهای که مثل خودم تازه مامان شدن و رقیه جونم،و همه کسهای که باردار هستن انشالله همه به مراد دلمون برسییم و بغلمون از اینا فنچ های سالم و صالح باشه 

لطفا این پیام رو لایک کنید تا اسم هاتون بعد دعا بگم ممنونم 🤲🤲❤️❤️

خدایا شکرت

من خیلی نگرانم خیلییی چرا امپولارو میزنم اصلااا ترشح ندارم نکنه تاثیری نداره واسم😢😢سری قبل سینال م ...

چند روزه میزنی‌؟ منم هیچی ندارم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فداي محبتت بشم خيلي لطف ميكني همون هي سوال پيچت ميكنم ديگه🥴🚶🏾‍♀️ ان شالله فسقليتوووو بسلامت بغل ...

ممنون عزیزم همچنین

بروی چشم، این ختم قرآنم نیت شما هم داشتم ، اگر خدا قبول کنه همه ی شما هم شریک هستید ، تا آخرش اگر عمر و سعادت و لیاقتی باقی باشه هر بار که ختم کنم حتما همه ی شما هم شریک هستید و نیت شماها رو هم دارم.

ان شاالله که همگی حاجت روا به خیر و مصلحت و عاقبت بخیر باشیم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مار ...

عزیزم مارک یونی تست کلا رنگش ضعیفه، یعنی در بالاترین حالت بتا هم بازم خیلی پر رنگ نمیشه. ولی وقتی رنگ انداخته یعنی مثبته ان شاالله 🤲🌹

فکر کنم پس فردا بری آزمایش جوابش قطعیه، البته برای جنین ۵ روزه، اگر جنینت ۳ روزه بوده ۴ روز دیگه برو آزمایش و خوش خبر برگرد 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله مثبت میشی میگم خواهر از مام راضی بودی منم میخوام برم مام یا از دکتر اسرافیلی به نظرت کدوم به ...

من دو دفعه مام انتقال جنین دادم اون موقع خود دکتر نصر بود ولی منفی شد اصلا بررسی نمیکنن چرا منفی میشی یه روتین دارو دارن که به همه میدن یه ازمایش ایمنی و انعقادی چک نمیکنن فقط انتقال میدن و جیب ادمو خالی میکنن 

این دفعه هم پیش دکتر رزاقی رفتم که امسال متاسفانه نمیاد ایران ولی واقعا دکتر خوبی بودن همه ازمایشات برای من چک کردن

الان که ایشون نمیاد میخوام برم پیش دکتر بختیاری نمیدونم کسی ایشون میشناسه؟ انتقال داشتین با ایشون؟