2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دوستان مامان رقیه جوابو گرفت؟؟خدایا خدایا دل مامان رقیه شاد شده باشه🙏🙏🙏

آره عزيزم مثبت شد😍😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربون دلت بشم،انشاءالله که طبیعی بارداربشی

خدا نکنه عزیز زنده باشی تنت سالم باشه..ممنون عزیزم..آمین🙏 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
چیکا جون بخدا به دل خودم افتاد شب علی اصغر شیر پخش کنیم توهیئت.ما هرچه داریم ازهمین روضه ها داریم.خی ...

اره واقعا همینطوره. یادمه چندماه قبل از اینکه باردار بشم، شب شهادت علی اصغر خواهرشوهرم که یک ساعت باهام فاصله داره خونش بهم زنگ زد گفت که امشب یکی از دوستام مراسم حضرت علی اصغر گرفته نمیای؟ گفتم اخه الان که نمیشه ساعت ۷ شبه من کی راه بیفتم کی برسم کی برگردم؟ خلاصه زنگ زدم به شوهرم اونم گفت سختت نیست اینهمه راه بری؟ گفتم اره بابا نمیشه ولش کن. گوشی رو قطع کردم اینقدر بی قرار شدم طوری که نمیتونستم بشینم دیگه دیدم نه طاقت ندارم پاشدم لباس پوشیدم سریع ماشینو برداشتم اول رفتم ۱۵ تا شیر خریدم وبدون هیچ برنامه قبلی خیلی یهویی انگاری پر کشیدم تا اونجا. انگار یچی منو میکشید به اون روضه. اون شب مثل ابر بهار فقط اشک بود که از چشام میریخت وسط مراسم از صاحب مراسم خواستم برم پیش گهواره رفتم اینقدر زجه زدم از ته قلبم یهو برقارو خاموش کردن و هرکس تو حال خودش سینه میزد گهواره رو گذاشتم رو سرم فقط و فقط قسم دادم به خودش و گلوی تشنه و تیر خوردش گفتم ناامیدم نکن قسم میخورم هرسال به نیتت شیر پخش کنم اینقدر اون شب حالم وصف نشدنی بود تو این ۸ سال سابقه نداشت😭😭😭😭😭قربونش برم حاجتمو داد خیلی بزرگه خیلی😢😢😢😢😢هرچی دارم از اماما دارم😢نمیدونم یهویی یادم اومد و همه رو براتون نوشتم بهش توسل کنید دست رد به سینتون نمیزنه❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
بله عزيزم مثبت شد با یه بتاي تپل 

واااای خدایا شکرررررت😍😍😍😍😍خودش کجاس توی تاپیک نیست؟بتاش چند بود ایشالا دوقلوئه 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

بخدا اینجا پراز انرژی مثبته ..خدایا هزاران بار شکرت ..خدایا من بنده حقیر ازت خواهش میکنم دل همه بچه های این تاپیک همه مامانای آی وی افی شاد بشه و مامان بشن و اوناییم که مامان شدن بارداری بدون ترس و استرس و بدون خطری داشته باشند.الهی آمین یا رب العالمین 🙏

@sara021‍ كجايى دختر

منتظريم قلبومن اومد تو حلقمون از دست شما و رقيه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم