2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم نمیدونم عکس فرستادم دیدی عزیزم؟ سه تا گرید a هست

آره دیدم عزیزم سه تا A داری 

ببین یه خانومی ۴ تا جنین داشت دکتر گفته بود کمه ، دوباره پانکچر شده بود ۴ تا دیگه تشکیل شده بود همه رو فرستاده بود تعیین جنسیت . تو ۴ تای اول دوتا جنین پسر داشت .تو ۴ تای دوم همگی دختر بودن . یعنی پانکچر دوم بی فایده بود  . پسرا رو انتقال داد و مثبت شد 

به نطرم اینارو تعیین جنسیت کن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه بخدا یه دور لیف زدم موهام بلنده دو سه بار شامپو زدم😢😃 دیگه شامپو هم یه بار میزنم ابم ولرم رو ...

اره منم موهام بلنده ى بار شامپو ميزنم فعلا

غذا رو هم فعلا انجام نده و حتى صبحونه هم بگو فعلا بياره برات بذاره كنارت

و غذاتو هم نشسته نخور پاهاتو دراز كن تكيه بده به تخت يا مبل

خداروشكر ك هماتوم ندارى

ان شاالله زود تموم ميشه

عكس سونوتو بفرست ببينم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من هی ننو رو تندتر تکون میدم بچه ها بیدار نشن عقب بمونم🤣🤣

🤣🤣🤣

عزيزدلمممممم

سركارمون گذاشتن اين دوتا دختر😬

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم هماتوم نداشتم ببین دیگه باید یجوری تقسیم کار کنید بالاخره بیشتر غذاهای پختنی بذار که وقتتو نگیره ...

اره بخدا همه ی این مراقبتا رو دارم

باشه عزیزم بیشتر رعایت میکنم

شما سونوی اول دو تا ساک دیده شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻