2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
ممنونم عزیز دلم الهی آمین  انشالله من که منتظر خبرم ازشون🤲🤲

مبارکتون‌باشه مادر شدنتون.الهی بسلامت بعلش کنی فقط توروخدا استرس نداشته باشین.بسپارین ب همون خدایی ک بهتون عنایت کرد.من دیگه اونقددناامید شدم عهد کردم دیگه هیچ دوا‌دکتری نرم.بخود‌خدا هم گفتم اگه لایقم دونستی عنایت کن اگه نه و صلاحم نیس ب زور نمی‌خوام ازت.اگه‌قراره ب زور بخوام و بعد بگیری ازم دور ازجون،نده اصلا ولی اگه دادی بهم سالم و صالح بده و یه عمر بمونه برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واى استرس گرفتم دارم لحظه شمارى ميكنم منتظر مامان رقيه و سارا جونم😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم😘خواهر شما استاندارد هستی ما دیگه زیادی غیر استاندارد هستیم😂😂

😍😍چشم بد ازتون دور دوست من😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خواهر میخوای یه نیم ساعت بیشتر بمون تو حموم دو سه دورم لیف بکش😒😒😒😒همش در حد چند دقیقه اونم با اب ...

نه بخدا یه دور لیف زدم

موهام بلنده دو سه بار شامپو زدم😢😃

دیگه شامپو هم یه بار میزنم

ابم ولرم رو ب سرد بود

حالا چیکا جان خونریزیم همون صبح قطع شد ولی هر روز نهار خیلی سریع درست میکنم فردا ب بعد نهار درست نکنم؟ باید استراحت مطلق باشم؟ بخاطر مواد افزودنی و ادویه جات نمیخام غذا بیرونو بخورم همسرمم اشپزی نمیکنه ولی فکر کنم بلد باشه رو نکرده

دکتر بهم نگفت هماتوم داری 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خانپمای گل بنظرتون این ۳تا مثبتم!؟باهم زدم هر۳تاشونو...سریع هم مثبت شدن ثانیه اول ولی خب پررنگ نیستن

مباركت باشه دوست من

برو آزمايش بتا بده ك خيالت راحت بشه

دست راستت رو سر دوستامون ك توى پروسه هستن و طبيعى باردار بشن💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚

مبارکتون‌باشه مادر شدنتون.الهی بسلامت بعلش کنی فقط توروخدا استرس نداشته باشین.بسپارین ب همون خدایی ک ...

ممنونم جانم انشالله 

چشم از خدا بهترین ها براتون اتفاق بیافته و هم منتظرها دامنشون سبز بشه و پر از خوشحالی 🤲🤲🤲ممنونم از دلگرمیتون

من بدترم از بس این گوشی رو نگاه کردم چشام درد گرفت  بیایید دیگه دختراااااااا

هى به روز رسانى ميكنم ك عقب نمونم🤣🤣

عزیزم من صبح آزمایش دادم ولی همسرم ساعت دو میره می‌گیره خودم میترسم زنگ بزنم آزمایشگاه ازشون جواب رو ...

انشاالله که شما هم خوش خبر باشی عزیزم دلت شاد بشه ماام شاد کنی😘😘😘🤲🤲

نه بخدا یه دور لیف زدم موهام بلنده دو سه بار شامپو زدم😢😃 دیگه شامپو هم یه بار میزنم ابم ولرم رو ...

منم هماتوم نداشتم ببین دیگه باید یجوری تقسیم کار کنید بالاخره بیشتر غذاهای پختنی بذار که وقتتو نگیره خب استراحت کنی که چه بهتر به پهلو دراز بکش زیر پات حتما بالش بذار توالت فرنگی استفاده کن سه ماه که بگذره خیالت یکم راحت میشه توروخدا این چندوقت بیشتر و بیشتر رعایت کن فداتشم

خداياشكرت....❤️