2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میرم حتما قربونت عزیزم دعام کن

سلام عزيزم

منم خونريزى داشتم درست شش هفته بودم و روزقبلش رفته بودم سونو ساك

ديگه دكتر بعدازخونريزى گفت بروسونو عكسشو بفرست ك هم مشخص شد هماتوم دارم هم قلبش تشكيل شده بود

داروهامو چون كلا همه ب اندازه بود تغيير نداد فقط دوفاستون روزى دوتا بود كرد سه تا و انوكسا عم قطع كرد

استراحتم ك ديگه كامل دارم

حتما برو سونو ك اگر هماتوم دارى رو استراحتت و تعداد داروهات تمركز بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان رقيه و كوثر و سارا

دوستان عزيزم ك امروز ازمايش داريد از صبح همش دارم براتون ذكر ميگم و دعاگوتونم

ان شاالله بحق فاطمه زهرا س با خبرهاى قشنگ بياين تاپيك😍😍😍💚💚💚💚🤲🏻🤲🏻

من استرس گرفتم😄😄😄

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
پس چرا اونموقع؟

نمی‌دونم گفتن روششون فرق داره به غیر من چند تا از خانم ها هم بودن مثل من بودن تاریخ پریودیشون با من بود 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منن نگرانم هیچ علایمی ندارم . درصورتیکه اکثر اونایی که مثبت میشن لک میبینن

عزيزم من مثبت شدم لك نداشتم اصلا

حتما ك نبايد لك ديد و مثبت شد

سلام بچه ها صبحتون بخیر وخوشی. صبح بعد نمازم یهو یه دردعجیب وحشتناکی زیر دلم شد که خداعالمه داشتم ه ...

این دردا مال محکم کردن جای نی نی ها تو دلت بوده خیلی هم علایم خوبیه حتما مامان شدی عزیزم 😍😍😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
@favali      فاطمه عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام موسی کاظم ع ...

فاطمه جان میشه شماره مطب دکتر صادق زاده رو بدی من گمش کردم کاراسو و اینکه چیشد میرین پیشش ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه هااا صبحتون بخیر 💚💚💚 رقیه جانم  کوثر جانم  صبح ب عشق شما زودتر بیدار شدم ک ...

قربونت برم تمنا جون فدای دل پاک و مهربونت بشم من رفتم آزمایش دادم جوابش تا ساعت دو آماده میشه .. انشاالله هم کوثر و هم من و هم دخترایی که امروز آزمایش دادن  خبر خوش بدیم این جا ..

مرسی گلم نگرانیم کمترشد.اخه بسته آخرم بود انتقال دادم همه امیدم به همینه🥺

ان شاالله خدا اميدتو نااميد نميكنه و ميچسبن ب دل مامانشون و هيچوقت همو رها نميكنين😍😍😍

مرسی گلم نگرانیم کمترشد.اخه بسته آخرم بود انتقال دادم همه امیدم به همینه🥺

ببین عزیزم من توی ای ده سال هربار چه یادرمان های دارویی وچه روش های کمک باروری زودترلک می‌دیدم وپریودمیشدم ولی ایندفعه اولین باری بود که اصلالکه بینی نداشتم وخداروسکرمثبت شد،بدن هاباهم متفاوتند شماهم به نیکی بگیرانشاءالله که مثبتی

سلام خواهرهای گلم من تازه آزمایش دادم گفتن ساعت 12 آماده میشه استرس دارم خیییلی ولی به قول نسرین جون ...

انشاالله خوش خبری کوثر جان و با بتای عالی خوشحالمون می‌کنی عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

انشاءالله امروز دوتا خبر خوش داریم ، شما و مامان رقیه

انشاالله مامان ماهک عزیزم خیلی خیلی برامون دعا کن من منتظر معجزه خدام با تودلیت دعامون کن😍😍🤲🤲🤲

@sara021         @kosaar77     عزیزان منتظر خبرهای خوبتو ...

سلام عزیزم خودت چطوری؟نی نی در چه حاله؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞