2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
@favali      فاطمه عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام موسی کاظم ع ...

یه دنیا ممنون عزیزم خدا حاجت دلتو بده گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فرزی جانم عزیزم نگران نباش..انگار خیلییی از بچه ها این خونریزی رو دارن..آمپول و شیاف رو داری؟؟ ...

اخه من انوکسارو باید تا اخر میزدم

فقط امپول دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من انوکسارو باید تا اخر میزدم فقط امپول دارم

خوب زدی امروز؟؟؟

اگر نزدی دوتا آمپول رو باهم تو یه سرنگ تزریق کن

اصلا نگران نباش عزیزم..شاید هماتوم داری

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خوب زدی امروز؟؟؟ اگر نزدی دوتا آمپول رو باهم تو یه سرنگ تزریق کن اصلا نگران نباش عزیزم..شاید هماتو ...

هر دو تا را الان زدم

برا امپولم از خواب پاشدم دیدم خونریزی دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هر دو تا را الان زدم برا امپولم از خواب پاشدم دیدم خونریزی دارم

نگران نباش عزیزم فعلا استراحت باش تا  بادکترت تماس بگیری..برای آرامشت و سلامتی نی نی آیه الکرسی خوندم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نگران نباش عزیزم فعلا استراحت باش تا  بادکترت تماس بگیری..برای آرامشت و سلامتی نی نی آیه الکرسی ...

قربونت عزیزم دعام کن

سونو اول که رفتی بهت دادن؟شما چند روز از انتقال گذشته بود سونو رفتی؟

اره عزیزم سونو اول ک رفتم برام نوشت یه هفته بعده ازمایش هم گفت بیا برا سونو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام گلم خوبی خدا تو دلیتو حفظ کنه تغذیه قبل انتقالت چیا بودن و اینکه من فکر کنم سردی بدنم بیشتره چو ...

منم همینجورم سردی بدنم بالاس

اره عزیزم سونو اول ک رفتم برام نوشت یه هفته بعده ازمایش هم گفت بیا برا سونو 

بچه ها خونریزی دارم

مرکز هم جواب نمیده

چیکار باید بکنم؟ دووتا امپول زدم

بنظدت سقط

سلام بچه ها کسی با وجود شیاف پروژسترون بعداز انتقال لک لانه گزینی دیده؟ چون اکثر اونایی که لک دیدن ...

اره عزیزم من چند روز لک دیدم 

بچه ها خونریزی دارم مرکز هم جواب نمیده چیکار باید بکنم؟ دووتا امپول زدم بنظدت سقط

سونو نرفتی هنوز ؟برو امروز خیالت راحت شه احتمالا هماتوم داری

اره عزیزم من چند روز لک دیدم 

لک یا خونریزی؟ در چ حد بود

من لک میدیدم ولی نسرین فریناز چیکا همه بچه ها خونریزی داشتن 

یادت نیست روز چندمشون خونریزی داشتن؟

نمیدونی چیکار کردن

من الان دو تا پروزسترون زدم

یادت نیست روز چندمشون خونریزی داشتن؟ نمیدونی چیکار کردن من الان دو تا پروزسترون زدم

اکثرا امپولشون و دو برابر کردن اونا هم بعد مثبت شدنشون بود فریناز بیرون هم رفت سونو گفتن هماتوم داری تو هم اگه امکانش هست و مرکز بت نوبت نداده برو بیرون یه سونو کن هم ساک ببینی هم خیالت راحت شه