2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
شما برا چی مصرف کردی ؟ دکتر زنان داده بود؟ تو پریودی هم میخوردی ؟  بعد قطع میکردیش تا پریود بشی ...

خواهش میکنم عزیزم

من برای کنترل پولیپ خوردم

دکتر متخصص زنان داد بهم

این دارو و میخوری کلا پریود قطع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرت بتای ۱۰۷۱ برای روز ۲۱ انتقال خوبه؟

عدد بتا مهم نیست..مهم رشدشه. که برا شما خوب بوده.کسایی که بتاشون کم کم میره بالا پسره..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
انشاالله که مثبتی عزیزم فردا منتظر شما کوثر خانوم هستیم ❤️😍

انشاالله قربونت برم 🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم به نظرت بتای ۱۰۷۱ برای روز ۲۱ انتقال خوبه؟

عزیزم من اطلاع زیاد ندارم از بتا ..ولی این عدد عالیه ..بتای اولتون چند بود ؟انگار که هر دو روز باید دوبرابر بشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من اطلاع زیاد ندارم از بتا ..ولی این عدد عالیه ..بتای اولتون چند بود ؟انگار که هر دو روز باید ...

بتای روز چهاردهم ۴۵ بود

روز هجدهم شد ۳۶۲

روز بیست و‌یک ۱۰۷۱

بچه ها بتام مشکوک به خارج رحمی نیس؟

ایشالا عزیزم. بمن‌که جنینم ۵‌روزست‌ گفتن‌روز پونزدهم‌برم آزمایش تازه... من‌که میزارم همون‌۱۵ ام‌میرم ...

به من هم گفتن ۱۴ روز بعد

آره تمام این داروها بدن آدمو بهم میریزه

انشاالله تمام بچه هایی که این هفته و هفته آینده آزمایش دارن مثبت بشن همچنین خوده ما🥰🥰😍😍😍

عدد بتا مهم نیست..مهم رشدشه. که برا شما خوب بوده.کسایی که بتاشون کم کم میره بالا پسره..

بتای روز چهاردهم ۴۵ بود

روز هجدهم شد ۳۶۲

روز بیست و‌یک ۱۰۷۱

بتام مشکوک به خارج رحمی نیس؟

بتای روز چهاردهم ۴۵ بود روز هجدهم شد ۳۶۲ روز بیست و‌یک ۱۰۷۱ بچه ها بتام مشکوک به خارج رحمی نیس؟

خیلی عالی پیش رفته بنظر من .. انشاالله که میری و ساک حاملگی رو میبینی ..تو رو خدا به خارج رحمی فکر نکن به خودت استرس نده ..خداروشکر کن و بگو مرسی من رو لایق مادر شدن قرار دادی ..

بتای روز چهاردهم ۴۵ بود روز هجدهم شد ۳۶۲ روز بیست و‌یک ۱۰۷۱  بتام مشکوک به خارج رحمی نیس؟

نه عزیزم.خارج رحم.از همون اول کلی درد داره علامت داره..بتات خوبه رشدش هیچ نگران نباش . دستگاه های ازمایشگاه ها هم با هم فرق دارن..مثلا ۱۰۰ یه ازمایشگاه ممکنه ۱۰۰۰ یه ازمایشگاه دیگه باشه..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝