2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها من امروز اچ‌ام جی رو‌ خواستم‌خودم تزریق کنم مثلا وقتی پودر رو‌ میخواستم بکشم‌ توی سرنگ دوباره برمیگشت توی ظرف این به خاطر اینه که سر سرنگ رو پایین نگه میداشتم ؟ سر سرنگ و‌مواد باید رو به بالا باشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما اوایل بارداری قرص کلسیم مصرف نکردین؟ البته من نمیخام سرخود بخورم 

بله، به محض مثبت شدن گفتند روزی یکی استفاده کنم. بخور خوبه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من امروز اچ‌ام جی رو‌ خواستم‌خودم تزریق کنم مثلا وقتی پودر رو‌ میخواستم بکشم‌ توی سرنگ دوباره ...

دقیقا، رو به بالا بگیر، نوک سوزن سرنگ رو تا منتها علیه پایین بیار تا همه رو بتونی بکشی داخل

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من امروز اچ‌ام جی رو‌ خواستم‌خودم تزریق کنم مثلا وقتی پودر رو‌ میخواستم بکشم‌ توی سرنگ دوباره ...

بله رو به بالا نگه دار و مواد رو بکش داخل سرنگ .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم پودر رو توی سرنگ نکش آب مقطر رو بکش بریز تو پودر اروم بصورت ۸ انگلیسی دوران بده بعد اگه پودر د ...

همه اینکارا رو کردم آب رو ریختم داخل پودر ولی از ظرف پودر نمیتونستم بکشم‌ داخل سرنگ فکر کنم رو به پایین گرفته بودم به خاطر اون بود بعد رو به بالا گرفتم ولی دوقطره داخل ظرف موند به نظرت خیلی فرق میکنه برای دوز دارو ؟

بله رو به بالا نگه دار و مواد رو بکش داخل سرنگ .

آخر که سرنگ رو‌کشیدم بیرون یه قطره خون اومده بود این طبیعیه ؟ یا نباید بیاد؟

سلام عزیزم خوبید؟ بی بی چک نزدی اصلا؟انشالله ک فردا با خبر خوب بیای🙏

سلام حنان جون ممنون عزیزم ..نه جرات نکردم دل خوش ندارم از بی بی چک ..قربونت برم انشاالله برام دعا کن با دل شکسته ات فردا انتظارم تموم شه و خدا رو قسم میدم به بزرگیش برای شما هم معجزه کنه و مادر بشی خیلی زود

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دقیقا، رو به بالا بگیر، نوک سوزن سرنگ رو تا منتها علیه پایین بیار تا همه رو بتونی بکشی داخل

آخرش دو قطره ته ظرف موند خیلی فرق میکنه توی دوز دارو ؟یه قطره هم وقتی سرنگ رو‌هوا گیری میکردم ریخت بیرون اصلا نمیدونم دارو رفت تو‌بدنم یا نه

مامان رقیه خوبی ؟ میگم شما موعود پریودت شده یا نه ؟ 

قربونت عزیزم ..آره از موعد پریودم گذشته برای من روز بیست وهفت دورم انتقال دادن تقریبا روزهایی که باید پریود میشدم انتقال دادن ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
رقیه جان برات ایت الکرسی خوندم فردا با بتای عالی بیای دیگه ان شاالله فردا بهت میگم دست راستت سر ما م ...

قربونت برم فدای دل مهربونت بشم انشاالله خدا بهم نظر کنه از لطف دعاهای شما خواهر های عزیزم ..خدا رو قسم میدم به بخشندگی و بزرگیش خیلی زود دامنت رو سبز کنه و مامان بشی به خدا که هر روز برات دعا میکنم

دیگه هر اتفاقی که باید میفتاده تو بدنمون تا الان افتاده  نباید بترسیم و نا امید شیم... بالاخره ...

اخه من یه نذری دارم سرهمون میگم پنج شنبه که شهادت امام جواده بی بی بزنم که انشاالله مثبت شد چله بگیرم که تا عاشورا تموم کنم