2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهي دورت بگردم خوووودت كه براي همه ما الگو صبر و مهربوني و خانمي كه ناراحت نباااااااش  ان شال ...

ممنون عزیزم، سلامت باشی همیشه، به لطف دعاهای دوستان خیلییییییی بهترم شکر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گلم تازه دوهفتس قلبش تشكيل شده نگران نبااااااش ان شالله كه مشكلي نيست براي سلامتيشون ٧٠ تا حمد بخ ...

میگم من میخام سن بارداری رو توی اپلیکیشن محاسبه کنم ب جز اولین روز آخرین پریود، دوره ی پریود هم میخاد. کل عمرم ۲۸ روزه بودم ولی یک ساله از بعد از انتقالا ۳۵ روزه شدم و دو پریود اخر ۳۳ روزه

حالا چند روزه بزنم؟ شما میدونی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم منم ۱ تیر انتقال داشتم جنين بلاست انتقال دادین؟علائم دارین؟

سلام عزیزم‌من دوتا بلاست انتقال دادم. روز دوم دل درد شدید مثل پریودی داشتم تا فرداش . همون موقه هم یه لخته خیلی ریز با یکم ترشح‌ ازم‌ دفع شد. بعدش دیگه علامتی نداشتم‌ تا دیروز که گاهی درد پریود میگیره و ول میکنه. ایشالا که‌مثبت‌میشید عزیزم🤲

من دکترم ازهفته ۱۶بهم دادکلسیم وآهن رو.قبلش گفت نخور

مرسی که گفتی عزیزم من تازه اول راهم، گفتم دیر نشده باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم‌من دوتا بلاست انتقال دادم. روز دوم دل درد شدید مثل پریودی داشتم تا فرداش . همون موقه هم ی ...

من ۳ تا ۳ روزه انتقال دادم کم و بیش علائم دارم ولی معلوم نیست از داروهاست یا نه

انشاالله باهم دیگه مثبت میشیم و بارداری خوبی می‌گذرانیم

من میخوام ۲شنبه برم آزمایش که میشه ۱۲ انتقال طاقت ندارم تا چهارشنبه

اتفاقا اصلا نفخ ندارم عزيزم چون خیلی رعایت میکنم  توکل به خدا

منم سر بچه اولم زود شکم در آوردم البته بیشتر همسرم فهمید چون قبلش اصلااا شکم نداشتم بهم گفت چه زود شکم در آوردی😲😂😂

انگار برا چندقلویی زود شکم بزرگ میشه با اینکه بچه خیلییی کوچولوئه هنوز

نه من ۱ تیر انتقالم بود. شما یه روز از من جلوتری. من تا چند روز دیگه بیبی چک میزارم‌ مشخص شه. بار او ...

منم خیلی دوسدارم فردا پسفردا بی بی بززنم ولی میترسم 😑😑😑انشاالله😍❤️

خداروشکر عزیزم ..منم چهار بار قبلی به کسی نگفتم ولی الان مادر شوهر و مادر و خواهر هام میدوننن میگن خ ...

سلام عزیزم خوبید؟ بی بی چک نزدی اصلا؟انشالله ک فردا با خبر خوب بیای🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
من ۳ تا ۳ روزه انتقال دادم کم و بیش علائم دارم ولی معلوم نیست از داروهاست یا نه انشاالله باهم دیگه ...

ایشالا عزیزم. بمن‌که جنینم ۵‌روزست‌ گفتن‌روز پونزدهم‌برم آزمایش تازه... من‌که میزارم همون‌۱۵ ام‌میرم. والا این‌آمپولا و داروها انقد عوارض و علایم داره که‌ هر کسی رو بشک میندازه. آدم دوست داره زودتر نتیجه رو بدونه و تکلیفش مشخص شه.. ایشالا‌که‌نتیجه‌میگیریم‌ گلم

یادم نمیره بهم گفت جنین هات خوب نیست برا همین نمیگیره چرا میخوای آزمایش ایمنی بدی. ۱ ساعت تو سالن دا ...

شما همون جنینایی ک گفتن خوب نیست براتون موندند؟آخه خیلیارو دیدم ک دقیقا دکتر بهشون همین حرفو زد و مثبت شدن چون خدا میخاد بفهمونه ک من معین میکنم که کدوم جنین سرنوشتشون ب اومدن توی این دنیاست ن دکتر  

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢