2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانما صبحتون بخیروشادی انشاءالله،من امروز صبح ازشدت کمردردازخواب بیدارشدم اینقدر ترسیدم گفتم خد ...

عزيزم دردهاى مثل پريودى رو فعلنا دارى مخصوصا تو زمان پريودهات

من همين امروز صبحم داشتم صبحونه ميخوردم يهو ى درد شديدى اومد تو دل و كمرم ك پاشدن رفتم دراز كشيدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اونیکه دبیرستان بود کزاز بود اونو مطمئنم برای ما هم زدن ،ولی موقع ازدواج نداشتیم 😐

از اون برای من خیلی خیلی سال میگذره .بقیه رو هم اصلا نمیدونم چی زدن .حالا باید بزنیم یا نه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اصلا نفخ ندارم عزيزم چون خیلی رعایت میکنم  توکل به خدا

خب خداروشكر

نفخ ربطى ب رعايت نداره چون يكى از معظلات بارداريه كلا

منم رعايت ميكنم اما خيلى وقتا دارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم دردهاى مثل پريودى رو فعلنا دارى مخصوصا تو زمان پريودهات من همين امروز صبحم داشتم صبحونه ميخور ...

خونریزیت خداروشکر خوب شد فریناز جان ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تمنا جون ان شاالله ى انتقال عالى و موفق داشته باشى عزيزدلم😍😍😍 از الان ديگه تو ذكر و دعاهاى هرروز ...

فریناز مهربونمممم..ممنونم ازت جانم..مرسی بابت مهربونیات..خدا فرشته ی قشنگت رو برات نگه داره دوستم 🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

خدا خودش برای همه راه نجات بذاره من که دیگه دیوونه شدم. شوهرم و پدرش و مادرش خیلی پسر دوست دارن، برادرشوهرم دختر داره دیگه نگاهشم نمیکنن، همین شده استرس من و هی فرار میکنم از بارداری، از اونطرف هی پشتم حرف میزنن که دختزاست، چندبارم که حالم روبراه نبوده منو دیدن و گفتن حاملس بچشم دختره، میخوان فشار بیارن بهم، میدونم توجه نباید بکنم، میدونم استرس سمه؛ ولی اصلا روحیه ندارم، پرسال ای یو ای کردم و بعدش طبیعی اقدام داشتم ولی منفی شد، یعنی میخوام بگم هم خودم هم شوهرم از استرس داشتیم میمردیم، بخاطر همینم نگرفت، الان بفکر ای وی اف هشتم، میخوام تمام راه هارو برم، بعد اگه نشد دیگه مطمعن بشم خدا هم نمیخواد، از درون متلاشی ام، خدا خودش دل خودمو مادروپدرمو شاد کنه، ببخشید خیلی حرف زدم ولی تجربه شما زیاده، میتونید راهنماییم کنین، ازطرفی میگم برم دکتر برای تعیین جنسیت از طرف درصدش کمه، چندتا دکترم عوض کردم ولی هنوز نتیجه نداشته، یعنی از اقدام میترسم، میدونم بااین فکرا و استرس من طبیعی باردار نمیشم

[QUOTE=242661764]فدات بشممممم اي جونم دلم براشون ضعف رفت💜😅💋 ان شالله ٤ شنبه همتوووووووووووون خوش خبر باااااشين  ...[/QUOT

انشاالله قربونت برم به امید خدا♥️😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خونریزیت خداروشکر خوب شد فریناز جان ؟

سلام راديس جان

آره عزيزم شكر خدا همون شب و فرداش فقط داشتم ديگه تموم شد

فرداشبش هم ى لخته و ى تكه پوسته مانند ازم دفع شد همش اميدوارم ك كلا دفع شده باشه

فریناز مهربونمممم..ممنونم ازت جانم..مرسی بابت مهربونیات..خدا فرشته ی قشنگت رو برات نگه داره دوستم 🤗 ...

😘😘😘💚💚💚🤲🏻🤲🏻