2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم منم خوبم شکر ..هیچی دیگ دو روز دیگ تکلیفم مشخص میشه الان هم دراز کشیدم طبقه بالام جاریم م ...

ان شالله تا عید فسقليااااات بغلتن  اولین جشن حضورشون رو ميگيري همه رو دعوت ميكني🥰🥰🥰🥰 

قربونت برم خوب حق داري منم وقتي خواهرم بره خونه مامانم خيلي دلم اونجاست همش دلم ميخاد منم اونجا باااااشم،واي بحال اين شرايط كه ادم از روزهاي تكراري خسته شده دلش تنوع ميخخخخخاد

شرايط رو ميدونن؟؟ شايد بيان پايين يسر بهت بزنن برو يكم خوشگل كن اومدن سوپرايز نشي

خوبيه يجاااا بودن اينه هاااا ادم هميشه ترگل ورگله😂 

منم مثله خووووووودتم راحت بااااش🥰😅

ممنونم قربونت برم. سرم ک شدیدا گرمه الان بخاطر امتحانا بعد اونم باید ب فکر پایان نامه باشم. ولی دلم ...

انشالله اینبار موفق میشی و نتیجه زحماتت رو میبینی ،واقعا راه سختیه ، من خودم وقتایی که توی سیکلمبرای اینکه کسی نفهمه  برای رفت و آمدهای ساده هم باید بهانه بیارم ،حالا از یه طرف اعصابم ناراحت دروغ رو‌هم‌ نمیشه راحت پیدا کرد و بهانه آورد نه اینکه مغز توی این مواقع کار نمیکنه 😳

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فرزی جان جنین آنقدر کوچولو که دیده نمیشه باید سونو واژینال بشی تا ببینن جنین رو هم سونو ساک و کیسه ز ...

آره به ذهن خودم نرسید🤭 همسرمم همینو گفت که بخاطر کوچیک بودنشه

امید بخدا 

عزیزم من استرس اینو گرفتم که برم سونو جنینم دیده میشه یا نه

برام دعا کن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خانمهایی که مثبت شدین چندوقت بعدش برای سونوگرافی رفتین مرکز،من امروز زنگ زدم برام داروهاموثبت کردن و ...

مبارک باشه انشالله به سلامتی و خوشی برات بگذره

کدوم مرکزی عزیزم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره به ذهن خودم نرسید🤭 همسرمم همینو گفت که بخاطر کوچیک بودنشه امید بخدا  عزیزم من استرس اینو ...

من ٨ هفته يروز رفتم اونسري براي قلب شكمي انجام داد

ولي اينسري همش واژينال بوده

استرس چي ان شالله بحق همين اذان همه چي عالي بااااااشه🙏

آره به ذهن خودم نرسید🤭 همسرمم همینو گفت که بخاطر کوچیک بودنشه امید بخدا  عزیزم من استرس اینو ...

وا چه استرسی جنین تشکیل شده دیگه ک جواب ازمایشت مثبت شده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
😂😂 اخه اونهفته خونريزى كردم رفتم سونو كفت هماتوم دارم زياده خب استراحت كردم ديگه خونريزى و لك بي ...

عزیزم حق داری واقعا خونریزی و لکه بینی استرس آوره خداروشکر که قطع شده... استراحت کن انشاالله خودش جذب میشه نگران نباش توکلت بخدا باشه

الهی این دوران و صحیح و سلامت و بدون استرس سپری کنی🙏🙏🙏

قربونت عزیزم ممنون میشم شماره شو بم بدی بنظرت ممکنه سیکل بعد استرادیول نده؟ شماره داروخانه را لطفاً ...

09129726097

احتمال زیاد استرادیول داری چون سیکل بلند و سیکل کوتاه استرادیول میخاد فقط سیکل طبیعی که ضخامت اوکی هست فکر میکنم استرادیول نمیدن