2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
من اینجوری بودم باد می‌کرد قلمبه میشد نیم ساعت قبل تزریق همسرم برام با روغن زیتون ماساژ میده هر دو ط ...

اها گفتم نکنه خودم میزنم اینجور میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سيكلم لانگ بود عزيزم وبارداز شدم خداروشكر از روز سوم اريودي ال ديم شروع شد از روز١٨ روزي٥٠ تا سي ...

سلام عزیزم استرادیول خارجی داشتی؟ منم سیکلم همین بود نمیدونم چرا ضخامت بالا نرفت 😞😞😞

محلا جان خيلي متاسفم سيكلت كنسل شده من فقط همين يتيكه از پيامتو ديدم بعدش هرچي گشتم پيامت رو كامل بخ ...

فدات شم مرسی عزیزم ممنون از دعای قشنگت الهی آمین آن شالله شما هم بارداری راحتی داشته باشی عزیز مهربونم توکل به خدا عزیزم فقط میدونم زندگی ادامه داره 😞😞😞

آهان، خب اشکال نداره، از روز چهاردهم پریودت مدروکسی پروژسترون رو شروع کن فقط با دکترت هماهنگ باش که ...

دکتر بکنم مدروکسی پروژسترون داد بنظرت  پری شدم برم یا یک دوره دیگه استراحت بدم به بدنم ممنونم اگه بتونی راهنمایی کنی عزیزم

@rose_710    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام حسن عسکری ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی بحق فرزند بزرگوارشون بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستش بنظرم کسی که چند دوره ال دی مصرف کنه برای ضخامت مشکل پیدا می‌کنه منم به خاطر فولیکول آزاد نشده ...

عه چه جالب. نمیدونستم. ممنون ک گفتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم عزیزم مرسی ممنون ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم ‌. ضخامت بالا نرفت و دکتر کنسل کرد ...

راستی محلا جون شنیدم تخم کدو تنبل هم خوبه برا ضخامت. نمیدونم دقیقا تاثیری داشت یا نه ولی من اون ماهی بالاخره بعد دو سیکل کنسلی، ضخامتم بالا رفت تخم کدو تنبل خیلی میخوردم. البته همینجوری بعدا دیدم ک مث اینکه برا ضخامت هم خوبه

عزیز شما مثبت شدی هنوزم فکرت درگیره مساله😂 یادم میاد من بعد آز انقده بیخیال و خوشحال بودم که نگو ز ...

😂😂

اخه اونهفته خونريزى كردم رفتم سونو كفت هماتوم دارم زياده

خب استراحت كردم ديگه خونريزى و لك بينى ندارم اما علائم ك كم و زياد بشه آدمى تو شرايط من واقعا حق داره نگران بشه

وگرنه تا قبل خونريزى ك اوكى بودم و فقط استرس قلب رو داشتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه خطر عفونت از ۱۳ هفته که کیسش پاره شد تا ۲۰ هفته که ریداکت کردم و قلبش از کار افتاد بود بعدش دیگه ...

عزيزدلمممم 

چقدر اذيت شدى

خدا  وروجكتو برات نگه داره ان شاالله و تو و من و بقيه باردارها هم براحتى و بسلامتى بارمون رو زمين بذاريم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدات شم عزیزم مرسی ممنون ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم ‌. ضخامت بالا نرفت و دکتر کنسل کرد ...

ان شاالله هرچى خير و صلاحته همون ميشه❤️🤲🏻❤️

دکتر بکنم مدروکسی پروژسترون داد بنظرت  پری شدم برم یا یک دوره دیگه استراحت بدم به بدنم ممنونم ا ...

گلم من خودم هر بار سیکلم کنسل میشد دکترم می‌گفت از دومین پریودت سیکل بعدی رو شروع میکنیم. شما هم این پریودت رو حساب نکن، پریود بعدیت دوباره شروع کن سیکل انتقالت رو. ان شاالله که خیره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم