2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
قربونت بشم مامان رقیه مهربونم نمی فهمم حکمت خدای بزرگ چیه هیچ وقت نفهمیدم.والا گفتم بعد دو دوره برم ...

قربونت برم عزیزم این دوماه حسابی خودت رو تقویت کن و پیاده روی کن و رحمت ماساژ بده تا تو بهترین حالت ممکن انتقال بدی و به امید خدا مادر شی .. انشاالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه مرسی که برام دعا میکنی فدات شم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اینبار حتما خارجی بخور انشالله که نتیجه میگیری منم اصفهانم ولی به واتساپ داروخونه تشیدی پیام میدم ب ...

قربونت عزیزم ممنون میشم شماره شو بم بدی بنظرت ممکنه سیکل بعد استرادیول نده؟ شماره داروخانه را لطفاً بفرست عزیزم مرسی ممنون 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهایی که مثبت شدین چندوقت بعدش برای سونوگرافی رفتین مرکز،من امروز زنگ زدم برام داروهاموثبت کردن و ...

من یه هفته بعد رفتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه‌ها خوبین میگم شما هم بعد تزریق پروژسترون سفت میشه جاش یا من اینجوریم فقط

منم همینجوریم قشنگ اندازه یه توپ سفت میشه و دردناک دیگه نمیدونم کجا بزنم امپول و واقعا اذیت میکنه🤦

من به همسرم گفتم بی بی چک خرید دوتا همسرم نمیخرید میگفت تو فردا برمیداری میزنی 😂😂🤦🤦دارم کمکم تحر ...

زود نزن عزيزم 

من چون روز تولد حضرت معصومه بود به امید و توسل به حضرت معصومه زدم و مثبت شدم 

من چون اگر خدایی نکرده منفی هم میشدم استرس نمیگرفتم چون چهارتا منفی دیده بودم و عادی بود بود شما حداقل با احتساب روز انتقال روز یازده بزن عزيزم 

ولی مثبتی چون علائمت مثل من

و اینکه با ادرار صبح بزن که غلیظ باشه 

نه استرادیول ندارم.گفت آمپول آنوکسا روتاآخربارداری بایدبزنم.بیرون هم سونو داپلرداره؟

آره عزيزم ولی این هنه تحمل کردی رفتی و اومدی سختی کشیدی سونو قلب رو هم برو گلم 

خاطرت جمع بشه 

چون بارداری کارت رو زودتر راه میندازن 

بعدش بگو یه شرحال بنویس و برو پیش یه دکتر دیگه 

منم همینجوریم قشنگ اندازه یه توپ سفت میشه و دردناک دیگه نمیدونم کجا بزنم امپول و واقعا اذیت میکنه🤦

اره دیگه کشش نداره من کیسه ابگرم هم میذارم ولی بازم سفته طول میکشه شما خودت میزنی یا بیرون 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه‌ها خوبین میگم شما هم بعد تزریق پروژسترون سفت میشه جاش یا من اینجوریم فقط

من اینجوری بودم باد می‌کرد قلمبه میشد نیم ساعت قبل تزریق همسرم برام با روغن زیتون ماساژ میده هر دو طرف رو بعد میزنم 

الان چند روز اینجوری میکنم خوب شده و دیگه سفت نمیشه یا کمتر میشه 

من کمپرسم گذاشتم بی تاثیر بود ،نه همسرم میزنه

با روغن زیتون ماساژ بدید خوب میشه 

برای من هم قلمبه شده بود 

هم سفت سفت 

هم آمپول پس میزد میومدبیرون 

بعضی اوقات خون میومد 

چون من روزی دوتا جدا میزنم صبح و شب 

ولی الان چند روز ماساژ میده برام نه درد دارم نه سفت میشه اوکی شده خداروشکر