2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بدین من دچار یائسگی زود رس هستم و پریود نمیشم میخواستم قرص بخورم که پریود بشم بعد برم آزمایش بدم روی جواب آزمایش تاثیر میزاره چون من اف اس اچ هم بالاست وچه مدت طول میکشه تا اثرش بره به نظرتون اول آزمایش بدم بعد شروع کنم به خوردن داروها؟

با خدا باش و پادشاهی کن                             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسرین جان حتما ب دکترت بگو خوب وقتی دمیترون ضرر نداره لااقل بت بده همین عق زدن بدتره من خودم صبحا با ...

سلام عزيزم امروز زنگ میزنم میگم 

برای من 24 ساعته شده میترسم حتی داروهام و بخورم به محض خوردن آب بدتر میشم 

سلام بچه ها خوبین     من امروز تصمیم گرفتم کارای سبک خونه انجام بدم.راستش خسته شدم از بس ...

سلام دوست خوبم 

بهتر بیشتر رعایت کنید 

کار خونه هست و تمومی نداره 

خیلی از بچه ها اینجا استراحت زیادی داشتن و خداروشکر مثبت شدن وخیلی ها هم کار کردن البته سبک 

ولی به نظر من لطفا استراحت کن و فقط در حد اینکه یه پنج دقیقه تو خونه راه بری برای گردش خون کافی 

دوش هم آب ولرم و کوتاه بگیر حموم گرم نکن 

سلام بچه ها خوبین     من امروز تصمیم گرفتم کارای سبک خونه انجام بدم.راستش خسته شدم از بس ...

منم خسته شدم حوصلمم سررفت دیشب انقدر اصرار کرد همسرم من و باماشین برد یدور زدیم اومدیم🤦منم کمکم حداقل غذا گذاشتن و شروع کنم 

سلام دوست خوبم  بهتر بیشتر رعایت کنید  کار خونه هست و تمومی نداره  خیلی از بچه ها ...

من سری اول هرروز حموم بودم از روز سوم چهارم به بعد 🤦🤦🤦😑اینسری یبار بیشتر حموم نرفتم 

من سری اول هرروز حموم بودم از روز سوم چهارم به بعد 🤦🤦🤦😑اینسری یبار بیشتر حموم نرفتم 

نرید زیاد حموم 

لطفا رعایت کنید لااقل تا هفته اول هنه چی رو رعایت کنید 

بعد حالا مارهای سبک انجام بدید 

من پنجمین انتقالم مثبت شدم 

اصلا از جام بلند نشدم 

حموم نرفتم 

کار و گشت و گذار هست به شرط اینکه از این مرحله به خوبی گذر کنیم 

انشالله که شما هم مثبت میشید و مامان خانم میشید ولی رعایت کنید 

نرید زیاد حموم  لطفا رعایت کنید لااقل تا هفته اول هنه چی رو رعایت کنید  بعد حالا مارهای ...

درست میگی من بار اول کسی و نداشتم کمکم کنه دراین زمینه و بی تجربه بودم اینسری خیلی رعایت میکنم واقعا 

درست میگی من بار اول کسی و نداشتم کمکم کنه دراین زمینه و بی تجربه بودم اینسری خیلی رعایت میکنم واقعا ...

انشالله که اینسری مامان خانم میشی دوست خوبم 

فقط رعایت کنید تا با یه بتاي خوب خوشحالمون کنی 😍😍🤲🤲

بله رویان یه برگه اماده داشت علامت زدن گفتن اینا رو بده از تو همون مشکل دراومد دیگه بقیشم میدادم دار ...

من شهرستانم گفتم فعلا این دوماه که نمیتونم برم تو‌سیکل ازمایشات ایمنی و انعقادی رو‌بدم تو شهر خودم به نظرت شهر خودم بدم یا صبر کنم برم رویان انجام بدم؟ چون فعلا شرایطشو ندارم برم تهران 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نیکاد عزیز امروز روز یازدهم هستم با روز انتقال از روز هشتم هم لک داشتم زیاد نیست ولی دارم .. ان ...

قربونت برم ممنون انشاالله توام مثبتی این سری با بتای بالا بیای خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏