2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
الهیییی عزیزم. منم وقتی برا بار دوم خارج رحمی شدم دیگه خیلی میترسیدم برا اقدام طبیعی و همه دکترام گف ...

عزيزم منم دادم ازمايشارو ولي هيچ مشكلي نبود البته ازون ازمايش كاملا ك اينجا دوستان ميدن نبود ولي عرف ازمايش ايمني انعقادي بود ك مشكل نداشتم

من هروقت شياف استفاده ميكنم عفونت ميگيرم نميدونم عفونت نميزاره جنين بگيره يا چي

ولي دكترم ميگه عفونت ربطي نداره🤦‍♀️

انشالله كه شما هم ب زودي مامان بشي عزيزم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو دفعه وسط سیکل انتقالم لکه بینی افتادم که سیکل کنسل شد. بله با لکه بینی متاسفانه سیکل کنسل میشه.

قبلا لکه بینی نداشتم ؛ روز ۴ پریودی پاک پاک میشدم این ماه چون مدروکسی پروژسترون خوردم پریودیم دو روز بیشتر بود و بعد از اون خیلی کم لکه بینی می بینم 

ممنون هانیل جون از وقتی که برام گذاشتی و جوابمو دادی خدا خیرش رو بهت بده

ان شاالله به خیر و خوشی و بدون استرس این دوران رو طی کنی و نی نی نازت رو بغل میگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من قبلا لکه بینی نداشتم ؛ روز ۴ پریودی پاک پاک میشدم این ماه چون مدروکسی پروژسترون خوردم پریودیم دو ...

ممنون عزیز دلم، ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

سلام عزیز دلم، مباااااارکت باشه، به سلامتی و دل خوش ان شاالله 😍⁦❤️⁩🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان شاالله این چند روز هم بگذره خیالت راحت شه ان شاالله که مامان شدی 

انشاالله قربونت برم ممنون 🤲🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

مبارک باشه مامان شدنت عزیزم خداروشکر..با این حال خوشت برای من و بقیه دخترا که انتقال دادن دعا کن مثبت شیم آخر هفته آزمایش داریم🤲🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم ،این قیمت انتقال تو بیمارستان بهمن هستش دیگه درسته؟ آخه جنین های فریزم تو بیمارستان بهمن هستن ...

خواهش میکنم عزیزم .شما هم با دکتر عارفی هستین یادمه قبل از عید براتون قیمتها رو گرفته بودم پس هنوز انتقال ندادین ؟ باشه هر وقت رفتم بیمارستان براتون دوباره میپرسم ولی فکر نکنم به این زودی باشه ولی حتما میپرسم و اطلاع میدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یخ خشک دارم دورش دستمال کاغذی بزاری خوبه چند دقیقه رو پوست بزار تزریق کن دوباره بزار . با اینحال بعض ...

ممنون شوره جون🤩 .حتما انجام میدم

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ان شالله راديس جونم اين ماه ميري تو سيكل ان شالله ؟؟خيالت بابت عارفي راحت ديروز پي روز يه فيلم ديدم ...

بله اگه خدا بخواد پریود این ماه میرم تو سیکل .رفتم بیمارستان که ببینم چه خبره منشی میگفت همچین چیزی نیست  ولی دکتر دیگه پانکچرهاش رو انجا انجام نمیده فقط انتقال انجام میده و روزهای پنجشنبه هم دیگه بیمارستان نیست حالا پناه برخدا میرم دیگه .شرمنده عزیزم من لینک گروه دکتر رو ندارم واقعا ببخشید .ولی اگه تونستم از جایی پیدا کنم براتون میفرستم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خدایا شکرت مبارکت باشه عزیزم ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 😍😍 بتات چند شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خواهش میکنم عزیزم .شما هم با دکتر عارفی هستین یادمه قبل از عید براتون قیمتها رو گرفته بودم پس هنوز ا ...

سلام ،فدات شم،من قبل عید رفتم، اما باید دفعه بعد پریود میشدم و باز مراجعه میکردم،زد نمی‌دونم از استرس بود چی بود!!!! پری نیومد که نیومد که نیومد حتی با آمپول پروژسترون !!!! 

زد آخرتی اسفند پری شدم که دیگه به تعطیلات  میخورد. حالا مطمئنا قیمت سال جدید فرق می‌کنه.همش دغدغه م هزینه شده که ببینم دارم اونقدر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.