2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم تو چه مرحله ای هستی ویزیت تا آخر تیر پر  بارداری؟

نه عزیزم باردار نیستم.میخام نوبت ویزیت با دکترم بگیرم.نوبت غدد گرفتم .گفتم با دکترمم‌مشورت کنم ازمایش های ایمنی و بنویسه برام.چیکار کنم

چی معرفی کنه؟متوجه نشدم.منم بهش بگم برم یه دکتردیگه.بنظرت جای دیگه برم که خطرناک نیست؟

عزيزم من دوقلو همسان هستم بارداری پر خطر محسوب میشم باید بریم پیش دکتر بارداری های پر خطر البته به گفته خود دکتر باید اول پیش مشفقی تو همون رویان ویزیت شم اون منو معرفی کن به یه دکتر دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبم منتظرم برم سونوقلب.میام پیاماتونومیخونم ومیرم😬😬

كى بايد برى؟واسه من ميفته جمعه حالا يا شنبه ميرم يا چهارشنبه

البته تو سونو چندشب پيش قلبش تشكيل شده ولى خب اين سونو جديد رو بايد ببرم پيش دكترم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم دکتر هم به من گفته فعلا باید انوکسا بزنی البته ماما گفت برا بعضیا هفته 12 قطع میشه شما چه زما ...

نیازی نیست داخل یخچال بزاری من فعلا چون فقط ۴تا دونه دارم بیرون گذاشتم اگه تعدادشون زیاده میتونی در یخچال بزاری

دکتر زنان ب منم گفت تا هفته ۱۲ ولی دکتر ایمنی با توجه ب ازمایشم گفت تا اخر بزن

انوکسا باید با آسپرین فاصله داشته باشه

انوکسا رو بین ساعت ۷تا ۸ شب میزنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
كى بايد برى؟واسه من ميفته جمعه حالا يا شنبه ميرم يا چهارشنبه البته تو سونو چندشب پيش قلبش تشكيل شده ...

منم چهارشنبه میرم.خداروشکرعزیزم.ایشاالله برای ههممون بخوبی بگذره این دوران.❤️

نیازی نیست داخل یخچال بزاری من فعلا چون فقط ۴تا دونه دارم بیرون گذاشتم اگه تعدادشون زیاده میتونی در ...

عزيزم انوكسا يخچالى هستا

من حتى داروخونه با اينكه راهم دور نيست كنارش برام يخ ميذاره تو نايلون امپول هام

تاكيدم ميكنه رسيدم خونه بذارم تو در يخچال

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه یخچالی نیست

من تاخالا هرچندبار گرفتم انوكسا رو تاكيد كردن يخچال بذارم پروژسترون رو بيرون يخچال