2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
من تا روز ازمایش خوردم قبلن درموردش توی تاپیک صحبت کردیم بعضی دوستان تا روز ازمایش میخوردن روز انت ...

داروهای ایمنی رو تا کی باید ادامه بدی؟ من زنگ زدم دکتر محمدی میگه چرا زودتر زنگ نزدی شاید لازم بود زودتر قطع بشه تا الان ادامه دادی بهتره تا یک ماه بعد بارداری ادامه بدی 😐 حالا من ازشون پرسیده بودم گفتن تا اخر بارداری ادامه بده یک ماه بعد زایمان  تماس بگیر.حالا به من میگه چرا سهل انگاری کردی دیگه تماس نگرفتی 😐

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منظورم بعد دوهفته نگف يه ازمايشم بده بعد بيا همينجوري بااا اعدادي كه از دستگاه گرفتم گف ...

آهان آره خب آزمایش بدی بعد بری بهتره اینجوری دیگه دوباره کاری نمیشه، دستگاه هم خیلی دقیق نیست قابل اتکا نیست

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا من ٢٢ هفته هم بودم پسرم خيلي تلاشي نميكرد كه متوجهش بشم😁 از الان كه خيليييي زوده

نه منظورم تکون خوردن بچه نیست.منظورم اینه که دست بزاری چیزی قلمبه ای مثلا زیردلت حس کنی.😊

عزيزم بيشتر راهووووو رفتي واقعا قندتوو ميگيري تواين ٥ روز خيلي بيشتر از قبل بوده؟؟

روزاول حول ۲۰ تا بالا رفت ۱۲۰ ناشتا بود فرداش ناشتا ۱۱۱ بود چرا بالا برده بود من رژیمم خیلی سخت کردم که همین حول و حوش بمونه بعد غذا من  موردی نداره ناشتا گیر داده

خدایا شکرت
عاره من قبل انتقال يكم بيسكوييت اينا قطع كرده بودن شده بود٩٣، تازه روزي كلي خرما ميخوردم فك ميكنمم ...

نه بازم باید رعایت بشه، مثلا برنج و نون و ماکارونی و اینا سهمیه بندی میشن، مثلا ۸ تا قاشق برنج در روز، ۲ تا کف دست نون سنگک، ۱۰۰ گرم ماکارونی، اینا مثاله هااااا، برای هر کسی با توجه به وزن و عدد قندش و ... متفاوته ولی کلا تا آخر بارداری باید کنترل بشه دیگه. قند بقول شما تابلو که کلااااا ممنوع، مگر حالا خیلی هوس کردی یه کوچولو بخوری 

روزاول حول ۲۰ تا بالا رفت ۱۲۰ ناشتا بود فرداش ناشتا ۱۱۱ بود چرا بالا برده بود من رژیمم خیلی سخت کردم ...

ماشالااااا به اراده ت عزیزم شما قطعاااا مادر فوق العاده ای میشی 😍💪

خیلی خوبه این عدد برای بعد از بتا، حالا کم کم پایینتر میاد نگران نباش عزیزم، به خودت افتخار کن واقعا 👏👏👏

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله كلا پايين باشه واوكي شده باشه تا اخرش به اميد خداااااوگرنه خيلي سخت ميگذ ...

۰_۱  داریم نوارش پیدا نمیشه نخر. اوان گرفتیم ایرانی نوارش هست ولی مثل اونا دقیق نیست درصد خطا داره. 

خدایا شکرت
ماشالااااا به اراده ت عزیزم شما قطعاااا مادر فوق العاده ای میشی 😍💪 خیلی خوبه این عدد برای بعد از ...

مرسی  عزیزم. چقدر خوشحال شدم تعریف کردین 😃😁 ان شالله

ان شالله مادری قسمت همه دوستام تو این تایپک بشه

خدایا شکرت
ولی خب همون یکی دوروز بود خوب شدما😕😕

علائم همینطوره

تا جایی که متوجه شدم موقته و ممکنه یه دفعه از بین برن

نگران نباش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات بشم خداهم تودليت(دلياتو)برات حفظ كنه و عاقبت بخيريشونووو ببيني عاره واتس اپ فرستادم😁

عزیزمی ممنونم از دعا قشنگت و همچنین برا خودت 

این جور وقت هاست که خواهر میگن خوبه 😍❤️

سلام عزیزم بله انتقال اخرین سری هام بود منفی شدم23ام متاسفانه

عزیززززم درکت میکنم انشاالله خداازجایی که فکرش نمیکنی دلت شاد کنه گلم

کاربری. به اسم پروانه بود اونم فکرکنم انتقال داشت نمیدونی جوابش چی شدفکرکنم جنین پسرانتقال داده بودند دیربه دیرکه میام بیخبرهستم

@nafasm75    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام جواد ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله به حق دردانه امام رضا ع  بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱