2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیر دلم.ممنون یادم کردی.فردا قراره برم سونو ۲۸ هفتگی که میشه غربال مرحله سوم.امپول رگام رو هم ...

بسلامتی عزیزم

انشالله که همه کارات به خیر جلو بره

من تازه ۲۷ هفته شدم

دیروز قند و ادرار و تیروییدو دادم

دکترم گفت اگر قندت نرمال باشه بتارو اول ۲۸ هفته میزنی

رگامم که نیاز ندارم چون مثبته خونم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول بتا رو زودتر از ۳۰ نباید زد.درسته؟ من دیروز کشو قوس اومدم عضله ساق پام گرفته کمر درد ندارم خ ...

وای امان از کش و قوس

منم همش تو خواب یا کش و قوس میام یا پهلو به پهلو میشم

و به شدت کم خواب شدم

ولی منم دائم گرسنمه و ماشالا دکتر از وزن گیریم راضیه

حالا گفت اگر دوس داری نی نی هات تپل شن میتونی پودر لیدی میل بخوری

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اونكه عاااااره واقعااااا ندونستشون خيلي خوبهههه من مامانم طفلي خيلي اذيت شد الان يهو سوپرايز مي ...

سلامت باشی عزیزم..همچنین🥰🤩🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بله عزیزم پروژسترون روی ضخامت رحم اثر خوبی داره، نگران نباش وقتی ماما گفته خوبه یعنی شکر خدا داره خو ...

هانیل جون یک چی مرکز ما بده اینکه همیشه دکتر نیست حالا روز ۱۷ پریودم میخوره به روز مثلا انتقال  البته اگه ضخامت خوب باشه ؛ دیروز ماما به تقویم نگاه کرد گفت اون روز دکتر نیست فعلا این ماه رو هم هیچی 

نمیدونم کی خدا میخواد 

توکل به خودش

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم به خاطر انفارکتوس جفت ۳۷ هفته ختم بارداری دادن و گفتن باید بری پیش پریناتولوژیست منم ارومیه خو ...

خداروشکر بسلامتی و دل شاد 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
وای امان از کش و قوس منم همش تو خواب یا کش و قوس میام یا پهلو به پهلو میشم و به شدت کم خواب شدم و ...

بچه ها منم هفته ۲۸ امم هیچ کدوم از این کارایی که شما میگین من انجام ندادم یعنی دکترم واسم ننوشته

سلام سلام به همگي خوووووووبين؟؟؟ خبر خوب نداشتيم اين چند روز؟ شما خوووبي؟ رقيه جون خووووووبي؟ ن ...

سلام عزیزم ،خوبم شکر سر میکنیم فعلن تا ببینیم خدا چی میخواد 

خبر خوب همه میشه برای اخر هفته 😅😅ازمایش بیشترا چهارشنبه و پنج شنبست 

شما خوبین؟

سلام سلام به همگي خوووووووبين؟؟؟ خبر خوب نداشتيم اين چند روز؟ شما خوووبي؟ رقيه جون خووووووبي؟ ن ...

سلام عزيزم قربونت اتفاقا دیروز خواستم پیام بدم جویای حالت بشم ولی درگیر حالت تهوع و... بودم کلا کم اومدم تاپیک 

منم خوبم خداروشکر 

خودت چطوری؟ 

برای قندت حتما یه دکتر دیگه هم برو آخه بخاطر چندتا که انسولین نمیگن بزنی 

من پدرم دیابتی همسرت حق داره خیلی باید مراقب باشی 

خدایی نکرده افت قند پیدا نکنی انشاالله که خیر رعایت کن میاد پایین عزيزم 

قربونت برم شوره جون که جوابمو دادی  دیگه ضخامتت با سیکل نچرال بالا رفت؟ لترزول و hmg داشتی؟

من این دو تا رو نداشتم طبیعی صخامتم بالا رفته بود آزمایش و سونو خیلی زیاد داده بودم

خدایا شکرت