2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم شما که به من دلداری می‌دادی آخه ..آره علایم خیلی خوبی و از بارداری البته من از روی تجربه ی خان ...

خوب بود یکی از دوستام که از من زودتر انتقال داد امروز ازمایش داد و منفی شد 😭خیلی ناراحت شدم کلن انگار استرس گرفتم 

عزیزمی ممنونم انشالله همچنین خودت🤲🤲 تو کی باید ازمایش بدی ؟

نسرین جون رویان بمن گفت دوهفته دیگه برم.میوفته سه شنبه که دکترمصطفایی بعدظهرهست من میخوام صب برم.حال ...

عزيزم باید بعد آزمایش میرفتی سونو ساک و جنین خود خانم دکتر بهت وقت سونو قلب میداد 

شما زنگ زدی به اون شماره تماس گفته اون موقع بیا 

اوه تهرانی و نزدیکی زودتر برو من جواب ازمایشم رو گرفتم خودم نوبت سونو گرفتم رفتم سونو ساک و خود خانم دکتر بهم وقت داد برای هفته بعدش سونو قلب به همین راحتی شما حرف اون ماما رو گوش کردی بخاطر اون همون موقع بهت گفتم 

من پنج هفته و شش روز سونو قلب شدم البته داپلر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داغونم عزيزم از صب فقط دارم گريه ميكنم واقعا نميدونم حكمت خدا چيه دكترم ميگه همه چي عاليه جنين ...

ببین منم ی بار روز ۷ خیلی بهم ریختم حتی باشوهرم پشت تلفن تندی کردم ک بعدش پیام دادم معذرت خواهی کردم اونم طفلی میگفت اشکال نداره میدونم زیر سر اون پدرسوخته  ست

ی بارم روز ۱۱ اینقدر ناامید بودم ک فقط گریه میکردم از صبح

عصر پاشدم رفتم سرخاک پدر شوهرم 

چون علامت خاصی نداشتم و ناامید بودم در کنارش روزهای دیگه رو سعی میکردم شاد باشم اهنگ میذاشتم نشستنی میرقصیدم و شادی میکردم

اما در ناامیدی بسی امید است

ب خودت انرژی بده و ان شاالله ک خدا جواب دل شکسته ت رو میده😘😘🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاالله ک خیره😍😍 ان شاالله ک جوجه داره از مامانش تقویت میشه رشد کنه ک اینجور ضعف میکنی ولی بخو ...

خداکنه این طور باشه پناه میبرم به خودش 🤲خدا کوچولوتو برات حفظ کنه که با حرفات دلم اروم میکنی

میخورم پریشب انگار بی حال شدم تمام دستام بی حس بود از اون طرف حال نداشتم پاشم شام بخورم شوهرم یکم میوه اینا داد خوردم سرحال شدم 

خداکنه این طور باشه پناه میبرم به خودش 🤲خدا کوچولوتو برات حفظ کنه که با حرفات دلم اروم میکنی میخور ...

فداتشم عزيزم

حتما قسمت شما هم ميشه از اين تو دلى هاااا

فقط انرژى مثبت بفرست براى جوجه

باهاش حرف بزن بگو ميدونم مامان رو تنها نميذارى و ميمونى برام

😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من داغونم عزيزم از صب فقط دارم گريه ميكنم واقعا نميدونم حكمت خدا چيه دكترم ميگه همه چي عاليه جنين ...

دوست خوبم این استرس‌ها خودش سم 

اگه دنبال مثبت شدنی خودتم باید رعایت کنی. با گریه چیزی درست نمیشه غیر از این که استرس وارد میکنی پس آروم باش لطفا 

شما خیلی زود بی بی زدی 

عزيزم باید بعد آزمایش میرفتی سونو ساک و جنین خود خانم دکتر بهت وقت سونو قلب میداد  شما زنگ زدی ...

خب گفته بودن مثبت که شدم زنگ بزنم به اتاق عمل.منم زنگ زدم گفتن دوهفته دیگه بیا.الان چیکارکنم؟

خب گفته بودن مثبت که شدم زنگ بزنم به اتاق عمل.منم زنگ زدم گفتن دوهفته دیگه بیا.الان چیکارکنم؟

خب به من هم گفته بودن ولی من توجهی نگردم طبق تجربه ای که از دوستان شنیده بودم همون روز رفتم و دکتر سونو قلب رو برام تعیین کرد الان چند هفته ای؟ 

کی باید بری سونو قلب؟ چند شنبه