2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر من که اینطوری گفت من مثلا ۶ هفته و سه روزم میگه هفت هفته ای دیگه نمیگه ۶ هفته و سه روز &nb ...

نی نی هامون دوروز اختلافشونه فداشون بشم😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم نا امید نباش زود داروهاست رو ادامه بده و توکل کن به خدا شاید سطح بتا کم که نشون نداده  ل ...

باشه عزيزم مرسي از دلگرميت

انشالله خدا توودلياتو حفظ كنه برات ❤️🌹

چرا دوبار سونو رفتی؟

پریروز ک رفتم ساک و جنین رو دیدم

اما دیشب خونریزی کردم رفتم ببینم وضعیت چطوره ک متوجه شدم هماتوم دارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من از روز هشت و نه دردهای شدید پریودی داشتم ک فکر میکردم هر آن با ی حجم زیاد خونریزی میکنم ام ...

مرسي عزيزم از دلگرميت

واقعا من شمارو ك ديدم با ي جنين مثبت شدين خيلي اميدوار شدم انشالله كه خدا تو دليتو حفظ كنه برات❤️🌹

پریروز ک رفتم ساک و جنین رو دیدم اما دیشب خونریزی کردم رفتم ببینم وضعیت چطوره ک متوجه شدم هماتوم دا ...

منم هماتوم داشتم.تا هفته ۱۸

نگران نباش

طبیعیه

فقط استراحت و شیاف و امپول 

😉

بچه ها من خیار و گوجه خیلی میخورم  طبعش سرد ضرر نداره؟

روشون روغن زیتون بریز

منم سالادم همینه با ی تکه کوچیک هویج رنده میکنم و چند تکه کلم بروکلی

ای جانم دورشون بگردم من با تاریخ پریودم یک روز اختلاف داشتم  البته منظورم هفته که تو سونو گفت ...

آره منم همینجور

ی روز اختلاف داشتم

منم هماتوم داشتم.تا هفته ۱۸ نگران نباش طبیعیه فقط استراحت و شیاف و امپول 

توکل کردم بخدا دیگه و استراحت دارم میکنم

حالا ببینم چطور میشه ک بگم مامانم بیاد پیشم 

ممنونم عزيزم علاقه شدیدی به گوجه خیار پیدا کردم مثل میوه میخورم 😄😄

نوش جونت گوشت بشه ب تن دوتا دردونه هات😍😍😍😍

من هنوز ن چیزی میلم میکشه نه از چیزی بدم میاد

مثه قبلم هنوز

مرسي عزيزم از دلگرميت واقعا من شمارو ك ديدم با ي جنين مثبت شدين خيلي اميدوار شدم انشالله كه خدا تو ...

عزیزم ان شاالله شماهم مثبت میشی💚🤲🏻💚

دقیقا همین حرفی ک دکتر جنین شناس بهت زده ماما اتاق عمل ب منم زد و گفت جنینت عالی و همه چیز عالی بااااید مثبت بشی و شکرخدا شدم

ان شاالله بحق امام رضا ک عیدی منو داد شماهم مثبت میشه

برات ایة الكرسى ميخونم و ى دور صلوات ميفرستم ك ان شاالله هفته بعد خوش خبر باشى😍😍💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘😘

سلام گلم  دوقلو همسان هستند عزيزم بار اول رفتم یک جنین بود خودش تقسیم سلولی شده شده دوتا جنین ...

ای وای چقدر عالی ، چه کار خوبی کرده 😁

تبریک میگم عزیزم انشالله صحیح و سالم به دنیا بیان و زیر سایه پدر مادرشون بزرگ بشن ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش