2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست
د‌وستان حرکت جنین چجوری باید باشه.من کلا زیاد حس نمیکنم و اگه ضربه ایی هست آرومه اکثرا.مثلا شب که می ...

من دیروز پانکچر داشتم و سه تا تخمک داشتم, تعیین جنسیت هستم

میخوام ببینم چطور انجام میشه تعیین جنسیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه چیزی در مورد هماتوم بهت بگم، تا زمانیکه هماتوم داری و کاااامل جذب یا دفع نشده، هر زمان که ز ...

آره راستش دیروزم احمق بازی دراوردم رفتم تولد دوستم تو کافه اصلا یادم رفته بود ک باردارم و اونا هم ک اطلاع نداشتن

طولانی مدت نشستم و دردم شروع شد ک اومدم خونه رسیدم رفتم سرویس دیدم خونریزی کردم

دیگه عمرا ن جایی میرم ن خودم پشت ماشین میشینم

غلط کردم ب معنای واقعی😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزان یک سوال دارم؟ تعیین جنسیت pgd یعنی چی؟؟؟ یعنی اسپرم را قبل اینکه با تخمک مجاور کنن شس ...

سلام دوست خوبم نه گلم

جنین که تشکیل میشه قبل انتقال یکی از سلول‌های جنین رو بررسی که می‌کنند که آیا پسر یا دختر مثلا اگر شما پسر بخواهید اون جنین پسر باشه براتون انتقال میدن 

ولی چون یه سلول از جنین کم میشه اصولا میگن احتمالا مثبت شدن کم بخاطر همین باید جنین زیاد باشه که بتونن تعیین جنسیت کنند

سلام دوست خوبم نه گلم جنین که تشکیل میشه قبل انتقال یکی از سلول‌های جنین رو بررسی که می‌کنند که آیا ...

پس جنین را تعیین جنسیت میکنن

من تعیین جنسیت پسر هستم

پس سه تا تخمکام احتمال داره اصلا پسر نشه!!!!

ااا من همش فکر میکردم روز ۱۴-۱۵ ممنونم از پاسخ شما عزیزم

البته بازم بستگی به شرایط بدنی داره عزیزم من و تمام دوستام که انتقالمون با هم بود ۴نفرمون روز ۱۴پریودی و ۲نفر روز ۱۵پریودی بود که انتقال دادیم

آره راستش دیروزم احمق بازی دراوردم رفتم تولد دوستم تو کافه اصلا یادم رفته بود ک باردارم و اونا هم ک ...

دور از جون ولی باید رعایت کنی 

منم رفتم آزمایش خون و ادرار اومدم شبش افتادم به خونریزی 

فریناز جان لطفا کارهای غیر ضروری رو تعطیل کن 

بعد نه ماه باز مهمانی تولد خرید و... هست 

ما شرایطم ن استثنایی باید خیلی مراقب باشیم رعایت کنیم 

چند روز بعد پانکچر پریود میشیم؟ دکترم گفت انتقال نمیده چون تخمکخام کمه و صد در صد جنینام کمتر, دوبا ...

حداقل یک هفته طول میکشه عزيزم گاره تعداد تخمک کم بودا البته برای تعیین جنسیت وگرنه به صورت عادی هم خیلی ها با یک تخمک و جنین باردار شدن

فقط میوه اونم کم کم چون همونم نمیتونم هضم کنم معدم به شدت درد میکنه 

دکتر دارو نداده من معدم خیلی اسیدی شده شربت داده با یه قرص برا حالت تهوع خیلی بهترم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
پس جنین را تعیین جنسیت میکنن من تعیین جنسیت پسر هستم پس سه تا تخمکام احتمال داره اصلا پسر نشه!!!!

بله عزيزم احتمال داره هر سه پسر باشه یا هر سه دختر یا مثلا یکی پسر و دو تا دختر و بلعکس باید توکل کنی به خدا تا انشاالله جنین پسر تشکیل بشه

دور از جون ولی باید رعایت کنی  منم رفتم آزمایش خون و ادرار اومدم شبش افتادم به خونریزی  ...

آره دیگه توبه کردم

چون همه چیز اوکی بود فکر کردم حالم خوبه

حتی توی سونو پریشب دکترم متوجه هماتومم نشده بود ک لااقل من رعایت کنم

دیگه هیییییچ جا نمیرمممم هیییییچ کار اضافی نمیکنم

ب شوهرمم گفتم بچه م برام مهم تر از هرچیزه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم