2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
هانيل جان  ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته شياف روزى دوتا دارم امپولم روزى دوتا باهم فقط بهم ...

عزیزم غصه نخور ان شاالله سالم بغلش می کنی نفیسه جونم یه بخش زیادی از ساک بارداریشو هماتوم گرفته بود ولی الان دخملش بغلشه نگران نباش فقط استراحت مطلق باش

@naps    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا منم با ضخامت دوازده انتقال دادم. البته ضخامتم همیشه همینطوره. نمیدونم کسی اینجا با ضخامت بالا ا ...

من با ضخامت ۱۱.۸

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاقااااااا نمیشه روی در خونه بزنیم از ورود مهمان جداااااا معذوریم؟؟؟ 🥺🥺 قشنگ از ساعت ۱ سرپام تا ه ...

والا من که شوهرم هر کی می خواست بیاد خونمون میگفت خانومم ناخوشه اونا هم نمیومدن ولی چه مادرشوهر بی ملاحظه ای

الهی امین  اره در عین اینکه اشکمو در اورد ارامش بود توی کلمات  ممنون عزیزم خیلی خوبه گاه ...

قربووونت برم عزیزم. من چیزی بارم نیس. خیلی حرفارم از شما و بچه های اینجا یاد گرفتم. خدارو شکر که همو  داریم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی دوستم😘😘😘 سلامت باشی شرایط شما هم مثه منه عزیزم همه فاکتورا همسرم پایین هست خیلی پایین امی ...

عزیزم‌من تازه زایمان کردم😜 دقیقا چون همه جی فاکتورا پایین بود ... ایشالا که بارداری خوب و راحتی داشته باشی عزیزدلم

عه بچه ها الان دیدم امشب شب ۲۳ ذی القعده شب زیارتی مخصوص امام رضا ع هس.  دست گلت درد نکنه کوثر ...

فدات بشم عزیز دلم 

واقعان چه خوب🥺🥺وقتی دیدم ضریح اقا رو دلم اصلن یه جوری شد فیلم که نمیشد گفتم عکسشو ببینید انشالله همه با نی نی هاشون برن پابوس اقا 

هر چی از خدا میخواهی بهت بده جانم 🤲🤲الهی آمین

منم غذام کم شده میل ندارم ولی مدام گشنم میشه و ضعف میکنم  منم لاغر شدم زیرچشام گود شده کاملا&n ...

دقیقا همینجوریم میوه چی نمیخوری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم انشالله مادربشی ب همین زودی ..شما برا یبوستت راهی پیدا نکردی؟منم خیلی یبوست شدید داشتم و ...

سلام منم یبوس شدید میشم پناه آوردم به روغن زیتون صبح ناشتا دو قاشق توی غذاهام میریزم و آب فراوان میخورم

سلام دوستان عزیزم

بابت همراهی و راهنمایی تک تک تون ک دیشب سعی کردین منو آروم کنین ممنونم ببخشید اگر دیگه پیام همه تون رو ب صورت تک تک نتونستم جواب بدم واقعا تو حال بدی بودم از استرس تا ساعت ۳ فقط فکر و خیال کردم

اورژانس دکترم دیشب جواب داد گفت نگران نباش فقط استراحت کن و امروزم گفت دکتر گفته انوکسا رو قطع کنم وعلاوه بر داروهام دوفاستونم رو بکنم سه تا

احتمالا امروز مامانم رو در جریان میذارم ک بتونه جمع و جور کنه با اولین پرواز ک احتمالا میشه وسط هفته جدید بیاد پیشم بمونه و تو این چند روز هم همسرم طفلی باید دیگه برنامه ریزی کنه برای کار خودشو و خونه

برام دعا کنین ک زودتر ختم بخیر بشه😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان عزیزم بابت همراهی و راهنمایی تک تک تون ک دیشب سعی کردین منو آروم کنین ممنونم ببخشید اگر ...

سلام عزیز دلمممم..دیشب خیلیییی نگرانت شدیم دختر خووب.‌..الان بهتری؟؟کمتر شده خونریزی؟؟؟انشالله که بخیر بگذره ..با دعا همراهیم دوستم💚💚🤗🤗انشاالله به سلامتی این دوران رو طی میکنی و فرشته‌ تو صحیح و سلامت بغل میگیری..بعد میای اینجا ما رو راهنمایی میکنی و از بی خابیهات میگی😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵