2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
اینم فیلم بود که شات گرفتم تا دلت اروم بگیره مثل خودم انشالله با بچت بری پابوس آقا🤲🤲🤲

عه بچه ها الان دیدم امشب شب ۲۳ ذی القعده شب زیارتی مخصوص امام رضا ع هس. 

دست گلت درد نکنه کوثر جان ک دلمونو هوایی کردی😍🥺😭

الهی بحق این امام رئوف حاجت دل همه دوستای گلم براورده به خیر بشه و همه ی نگرانی ها و استرس ها و .... تبدیل بشه به آرامش و شادی ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ان شاالله که مادر میشی ب علائم نیس ک خیلی استرس داری هم این استرس برات از همه چیز بدتره سرتو گ ...

سلام خانمی خوبی گلم 

عزیز شما هم زیاد گشنت میشه؟ 

ضعف میکنی؟ من دم به ساعت ضعف میکنم نمیدومم چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی خوبی گلم  عزیز شما هم زیاد گشنت میشه؟  ضعف میکنی؟ من دم به ساعت ضعف میکنم نمی ...

سلام عزیزم گشنم ک میشه کم و بیش دو روزه خوبم میتونم یه چی بخورم ولی انقدر اشتهام کم شده ک وزنمم اومده پایین قبلا یه بشقاب برنج میخوردم الان نصف شده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم گشنم ک میشه کم و بیش دو روزه خوبم میتونم یه چی بخورم ولی انقدر اشتهام کم شده ک وزنمم اومد ...

منم غذام کم شده میل ندارم ولی مدام گشنم میشه و ضعف میکنم 

منم لاغر شدم زیرچشام گود شده کاملا 

ضعف میکنم دوست دارم چیزی بخورم ولی میل ندارم 

عزیزای دل هرکس پستمو دید از خدا بخاد  ب من روسیاهم نگاهی بندازه و منم قبل از مردنم حس مادری تجر ...

عزیزم نا امید نباش. ما همه این مسیرها رو منفی دیدن ها رو کنسل شدن سیکل رو دیدم الان اینجاییم. ناراحتی خیلی زیادی داره. ولی باید قوی بشی تا بتونی دوباره شروع کنی

خدایا شکرت
خداروشکر رادیس جانم. باورت میشه خودمم شدیداااا نیاز داشتم.  خدا خیرش بده دوست گلمونو ک درد دلش ...

قربونت برم عزیزم 😍🌷دقیقا 👌👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلامت باشی عزیزم، نه دیگه فقط میوه ها رو برگردوندم یخچال، مابقی رو همون‌جوری گذاشتم موند 😁

👏👏👏👏👏 حسابی استراحت کن 😊👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اچ‌ام‌جی رو‌خودت میزدی به باسن؟ توی آینه میزنی یا دراز میکشیدی ؟ طرف چپ یکم مشکله زدنش چون با دست را ...

آره چون اچ ام جی هم دقیقا مثل پروژسترونه زدنش هم مث اون آسونه...

توی یوتیوب کلیپایی که برای تزریق عضلانی به باسن هست همش طرف وایساده و داره به خودش تزریق میکنه منم برا همین اون اوایل جلو آینه به خودم میزدم اما بعد چند وقت دیگه دراز می کشیدم به پهلو میزدم و واقعا درازکش برام راحت تر بود زدنش...مثلا به پهلوی چپ دراز می کشیدم به پهلوی راستم آمپول ومیزدم و بالعکس،،،یه روز اینور فرداش اونور میزدم

اگه خودت یاد بگیری و ترس و بذاری کنار واقعا راحت میشی...همسر آدم که همیشه خونه نیست براش تزریق کنه من ساعتهای مختلف آمپول داشتم شوهرم همیشه نبود پیشم که...تازه اون وقتی خودمم میزدم بهم نگاه نمیکرد چه برسه بیاد خودش برام بزنه😊

قربونت عزیزم خوبه خوبم عالی ام😍😍 ممنونم بخاطر دعای قشنگت امروز یه دفعه ای بی بی زدم بعدم آزمایش دا ...

واااای فرزی جان چقدرررر خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم خیلیییی دلم برات روشن بود ایندفعه

الهی تا آخرش همینطور عالی و خوشحال باشی به سلامت بگذرونی این هشت ماه باقی مونده رو...

خداروشکر یکی دیگه از کسانی که همراه من درگیر دکتر و درمان بودن هم از انتظار در اومد الهی بقیه هم همینطوری یکی یکی از انتظار در بیان و دلشاد بشن...بازم میگم مبارکت باشه عزیزم😍❤

قربونت برم ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم❤️❤️🤩 الهی برا هممون بزودی زود مستجاب بشه😍😍 ب دل تون ن ...

الهی امین 

اره در عین اینکه اشکمو در اورد ارامش بود توی کلمات 

ممنون عزیزم خیلی خوبه گاهی وقتا برامون بنویسی عزیزم از شنیده ها و اموخته هات 

فک میکنم همه ما به این جملات احتیاج داریم تا وقتایی که کم میاریم خدا رو فراموش نکنیم 

سلام عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت الهی آمین 🤲 الهی که شما هم بسلامتی بارداری راحتی داشته باشی و ن ...

ممنون عزیزم انشالله این روزا و لحظات شیرین نصیب خودت بشه...

واااه این چه حرفیه راجب خودت میزنی هرکسی یه مدلیه منم از یه چیزای دیگه میترسم خیلی پس بگم از خودم بدم میاد و بی عرضه ام...دیگه این حرفو نزن خیلیا مث تو کل پروسه درمان و میرن بیرون تزریق انجام میدن یکیشونم تو ،،، هیچ اشکالی نداره

منم کلی از پروسه درمان و رفتم بیرون برا تزریق دیگه اواخرش خسته شدم واقعا عزمم و جزم کردم که حتما خودم یاد بگیرم😊

قربونت عزیزم خوبه خوبم عالی ام😍😍 ممنونم بخاطر دعای قشنگت امروز یه دفعه ای بی بی زدم بعدم آزمایش دا ...

فرزی جونم خیلیییی برات خوشحالم😍😍تبریک میگم الهی بارداری خوبی داشته باشی و نی نی یا نی نی هارو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍