2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهی قربون  دل شکستت برم عزیزم. اشکم سرازیر شد. ی آن تمام سختیایی ک کشیدم با نوشتت از جلو چشام ...

چقدر قشنگ نوشتی الاجونم😢

خیلی ب دلم نشست خدایا خودت رحمی کن ب دل شکسته دوستام😔

عاقااااااا نمیشه روی در خونه بزنیم از ورود مهمان جداااااا معذوریم؟؟؟ 🥺🥺 قشنگ از ساعت ۱ سرپام تا ه ...

خسته نباشین .خدا قوت 🙋‍♀️🙋‍♀️ پس حسابی استراحت کنین و جمع اوری و نظافت بعد از مهمون انجام ندیدن پس .منم اصلا نمیتونم نه بگم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم خوبی؟ بهتری شکر خدا؟ ممنونم گلم. ای جانمممم، پس دیگه حتماااااا مامان شده ان شاالله 😍 ...

شکر خدا بله بهترم خداروشکر لکه بینی هم درحد خیلی خیلی کم و هرزگاهی همچنان استراحتم تا انشالله جواب آزمایشات رو بگیرم و 12 تیر برم مجددا سونو و ویزیت 

الهی قربون  دل شکستت برم عزیزم. اشکم سرازیر شد. ی آن تمام سختیایی ک کشیدم با نوشتت از جلو چشام ...

👌👌👌 خیلی دلگرم کننده نوشتی عزیزم 🙏🏻🙏🏻 من امشب خیلی دلم گرفته بود و گریه کرده بودم و واقعا نیاز داشتم به همچین متنی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گفت ديروز صداى قلب رو شنيدى گفتم دكتر گفته ده روز ديگه برم سونو قلب تشكيل نشده گفت اره منم نميبينم ...

حتنا اخر سر یه چیزی دیده که نوشته..مبارکه قلبش تشکیل شده..برا هماتومم زیاد نگران نباش..دوستم پارسال هماتومش ۸۰ درصد بود الان دخترش بغلشه..فقط استراحت میکرد و امپول می زد .دوازده هفته هم کامل برطرف شده بود.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نسرين جان ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته شماره اورژانس هم ديگه جواب نميده ديروقت شده بهم بگيد چيكا ...

برای منم سری اول زیاد بود که به ‌دت افتادم خونریزی لطفا حرکت نکن و فقط فقط استراحت مطلق دکتر من رو استراحت مطلق، حموم نرفتن تاکید داشت 

لطفا رعایت کن پشت فرمون نشین بیرون نرو 

انشالله که دفع میشه آمپول رو دوتا کن 

هانيل جان  ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته شياف روزى دوتا دارم امپولم روزى دوتا باهم فقط بهم ...

آسپرین و انوکسا قطع کن آمپول و شیاف رو استفاده کن کلا دراز بکش خم و راست نشو انشالله اوکی میشه 

منم مثل خودت بودم رعایت کن دفع میشه نترس 

بچه ها برا کم خونی تو بارداری چه قرصی مصرف می کنید؟من ماه به ماه کم خون تر میشم با اینکه روزی دو تا قرص اهن خارجی می خورم..تغذیه امم خوبه گوشت و عدس رو تو برنامه ام دارم.ولی نمی دونم چرا هر ماه نیمی از hb خونم کم میشه.قرص اهن سیدرال می خورم. 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
😭😭😭 خدايا خودت رحم كن بهم گفت اين شايعه تو اى وى اف و سريعا ب متخصصت اطلاع بده ك داروها و شيافه ...

تو سونو زده فعالیت قلبی که پس قلب تشکیل شده نگران نباش فقط استراحت کن از جات بلند نشیااا خم رو راست و آشپزی و... نکنیااا

چقدر قشنگ نوشتی الاجونم😢 خیلی ب دلم نشست خدایا خودت رحمی کن ب دل شکسته دوستام😔

قربونت برم ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم❤️❤️🤩 الهی برا هممون بزودی زود مستجاب بشه😍😍

ب دل تون نشست چون حرف من نبود و حدیث قدسی بود که مستقیم مستقیم از طرف خود خداست😍

و البته ی ذره کوچولو از مباحث حیات برتر قسمت رهایی از رنج ها که مال حاج آقا پناهیانه. خدا حفظ شون کنه به جرات میتونم بگم ک دید منو ب زندگی و سختی ها  و.... همه چی عوض کرد. سر خارج رحمی اولم خیییییلی حالم بد بود شوکه شده بودم. ولی سر دومی نمیدونی چقددددددر ارامش داشتم فقط بخاطر اینه با این مجموعه اشنا شده بودم و رنج های زندگیم و نحوه برخورد باهاشون رو فهمیده بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
👌👌👌 خیلی دلگرم کننده نوشتی عزیزم 🙏🏻🙏🏻 من امشب خیلی دلم گرفته بود و گریه کرده بودم و واقعا نیا ...

خداروشکر رادیس جانم. باورت میشه خودمم شدیداااا نیاز داشتم. 

خدا خیرش بده دوست گلمونو ک درد دلش سر درددلای مارو هم باز کرد😍😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خسته نباشین .خدا قوت 🙋‍♀️🙋‍♀️ پس حسابی استراحت کنین و جمع اوری و نظافت بعد از مهمون انجام ندیدن پس ...

سلامت باشی عزیزم، نه دیگه فقط میوه ها رو برگردوندم یخچال، مابقی رو همون‌جوری گذاشتم موند 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حتنا اخر سر یه چیزی دیده که نوشته..مبارکه قلبش تشکیل شده..برا هماتومم زیاد نگران نباش..دوستم پارسال ...

نفس جون هم فک کنم تو همچین شرایطی بود نه؟ و خدا شکر نی نی نازش دنیا اومد. ایشونم اگه اشتباه نکنم استراحت مطلق داشتن. 

ان شاالله فریناز جونم با استراحت حل میشه و صحیح و سالم و با لب خندون سر وقتش نی نی هارو بغل میگیرن

شکر خدا بله بهترم خداروشکر لکه بینی هم درحد خیلی خیلی کم و هرزگاهی همچنان استراحتم تا انشالله جواب آ ...

خدا رو شکر، سلامت باشی همیشه عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم چهار انتقال قبلیم هیچ علایمی نداشتم خیلی میترسم ببین یعنی فقط میگم خدایا به بزرگی خودت برام ...

عزیزم ان شاالله که مادر میشی ب علائم نیس ک خیلی استرس داری هم این استرس برات از همه چیز بدتره سرتو گرم کن یه سریال شروع کن ب دیدن رمان بخون یه کار کن اصلا بش فکر نکنی فقط انرژی ب خودت بده هی نگو نشد چیکار کنم بگو میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️