2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
قربونت برم فاطمه جان که با حرفات بهم روحیه میدی و آرامش ..واقعا داروها روان آدمم بهم می‌ریزه انشاالل ...

ان شاالله همین طوره و این دفعه متفاوته😍

اله سن خوش اول با🤩😁 اوکی؟ وگرنه میرم ماهیتابه آناجونو قرض میگیرم ازش🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی عزیزم، من بارداری قبلیم هفته ۲۰ فهمیدم هماتوم دارم اونم خیلییییی بزرگ بود، موقع دفعش خونریزی وح ...

😭😭😭

خدايا خودت رحم كن

بهم گفت اين شايعه تو اى وى اف و سريعا ب متخصصت اطلاع بده ك داروها و شيافهاتو بيشتر كنه

اما امشب ك هيچى

فردا ببينم چى ميگن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم سارای قشنگ و مهربونم .. انشاالله فدات شم خیلی در حقم لطف میکنی خدا از زبونت بشنوه میدونی ...

میفهمم چی میگی عزیز دلم. چندم باید آزمایش بدی؟

فدای قلب مهربونت انشالله الهی آمین😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یاد بگیر نه گفتن بخاطر شرایط خودت منم برام پیش می اومد اگه به من میگفتن کنسل میکردم ولی همسرم نه گفت ...

آره خیلی وقتا این نه نگفتن واقعا برام دردسر شده ، نه من نه همسرم بلد نیستیم نه بگیم ⁦☹️⁩

الهی عزیزمممم، آره بتا اذیت می‌کنه یکم، خب بخور غذا چه اشکالی داره؟ غذاهای پروتئینی بخور که جون بده بهت ضعف نکنی، گوشت و مرغ زیاااااد بخور این چند روز.

خوبه که میتونی تنها بمونی، من از غروب به بعد دیگه نمیتونم تو خونه تنها بمونم، اگرم مجبور بشم تنها بمونم حتما تلویزیون رو روشن میکنم یا آهنگ میذارم ولی بازم آخر شب حتما باید یکی پیشم باشه، کلا از بچگی فوبیای تاریکی داشتم شدییییید 🙈🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
روز انتقال رو که حساب نکن، الان روز ششم میشی، به نظرم کل بارداری یه طرف، این دو هفته بعد انتقال تا ر ...

کلا همه شون یه طرف😁

اقای ما شوخی می کنه میگه همه ی دنیا ی طرف تو هم همون طرف🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینم فیلم بود که شات گرفتم تا دلت اروم بگیره مثل خودم انشالله با بچت بری پابوس آقا🤲🤲🤲

جوووونم آقا جوووونم😭😭😭😭 

سلام سلام سلام علی      علی بن موسی الرضی المرتضی😭😭😭

بچه ها من بيرون رفتم اومدم ديدم خونريزي كردم زنگ زدم اورژاننس مطب گفت برو بيمارستان سونو كن عكسشو ب ...

ااای جان دلم. ان شاالله چیزی نیس. بحق امام رضا . الان بهتری؟

گفت ديروز صداى قلب رو شنيدى گفتم دكتر گفته ده روز ديگه برم سونو قلب تشكيل نشده گفت اره منم نميبينم ...

ببین نگفته ۷۰ درصد ساک رو گرفته که، گفته ۵۰ تا ۷۰ درصد محیط ساک هماتوم داره یعنی حدودا نصف دور ساک هماتوم هست. وضعیت جنین و رحم و سرویکس هم که زده خوبه شکر خدا، همون شما استراحت کن تا هماتوم کم کم جذب و دفع بشه.

سلام دوستان همدردم من خیلی توی وضعیت روحی بدی هستم..اشک چشمام خشک نمیشه تمومی نداره..بار دومه ک منفی ...

عزیزای دل هرکس پستمو دید از خدا بخاد  ب من روسیاهم نگاهی بندازه و منم قبل از مردنم حس مادری تجربه کنم..شاید دعاهای شما در حق من گیراشد 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
😭😭😭 خدايا خودت رحم كن بهم گفت اين شايعه تو اى وى اف و سريعا ب متخصصت اطلاع بده ك داروها و شيافه ...

عزیزم تجربه مو گفتم که بدونی با شرایط خیلیییی بدتر از تو به جنین آسیبی نرسیده پس استرس نداشته باشی.

چند تا شیاف و آمپول داری؟

سلام دوستان همدردم من خیلی توی وضعیت روحی بدی هستم..اشک چشمام خشک نمیشه تمومی نداره..بار دومه ک منفی ...

عزیزم

مسیر سختی رو داریم طی میکنیم و البته پیچیده و پر از چالش

حال بد شما طبیعیه

ولی نگو‌خدا دوستت نداره😔خدای مهربون همه ی بنده هاشو دوست داره،اینجوری بخوای حساب کنی پس کسی که مریض داره و برای زنده بودنش دعا میکنه چی،عزیزش در اثر مریضی فوت میکنه،یعنی خدا دوسش نداشته🤔🤔🤔یا اون عزیزانی که هیچ وقت مادر نشدن🤔🤔

خدای ما خیلی مهربونه

البته الانشاکی بودن شما به نظرم طبیعیه

باور کن یکی از اشناهای ما بعد ۶بار انتقال ،مادر شد

زندگی ما هم با این چالش همراه شده

خیلی خودتو اذیت نکن عزیزم باید خودتو جمع کنی و ادامه بدی تا ایشالله مامان بشی