2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
الهی عزیزم. خدا قوت اساسی. خبر ندارن از وضعیتتون؟

مادر شوهرم می‌دونه باردارم ولی از آی وی اف و اینا هیچی نمیدونن، واسه وعده غذایی نیومدن ولی واسه همون جمعیت میوه شستن و چای و شربت و تمیزکاری خونه خیلییییی بهم فشار آورد ، اصلا مهمون حرفش هم که میاد کلی کار میتراشه واسه آدم 😅

مخصوصا من که این مدت درست حسابی خونه رو تمیز نکرده بودم فقط سطحی بود 🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ااای جان دلم. بخدا همه میفهمیمت. خودتو سرزنش نکن اولا اینجا نگیم کجا بگیم؟ بعدم باور کن خود این دارو ...

قربونت برم فاطمه جان که با حرفات بهم روحیه میدی و آرامش ..واقعا داروها روان آدمم بهم می‌ریزه انشاالله که خدا این بار برخلاف گذشته برام مقدور کنه ..خداروشکر شما دوستان عزیزم دارم .. خودم هم میخوام خوش اولام الله رحم السین فقط خیلی توسل کردم به ائمه ..دورت بگردم انشاالله مامان شدن خودت خیلی زود هم شما هم همه ی منتظرا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با روز انتقال روز هفتم میشم🥺

روز انتقال رو که حساب نکن، الان روز ششم میشی، به نظرم کل بارداری یه طرف، این دو هفته بعد انتقال تا روز آزمایش یه طرف 🙈 حالا بعدشم سونوی ساک یه طرف، بعدشم سونوی قلب یه طرف 😅😅 رقیه جان من نسبت به شما اصلا استرس ندارم نمی‌دونم چرا از همین الان همش میگم بارداری، انگار مثلا ماه دومته یعنی انقدر برام مسلمه که مثبتی 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم فاطمه جان که با حرفات بهم روحیه میدی و آرامش ..واقعا داروها روان آدمم بهم می‌ریزه انشاالل ...

عزیزدلم انقدر بی تابی نکن دیشب زن عمو که حرم اقا هستش زنگ زد رو به حرم همتونو دعا کردم انشالله همه مثبتیم و هفته بعد خوشحالیمونو باهم شریک میشیم آمین 

دوستان بعد از شیاف یک ساعت دراز بکشی کافیه ؟ و اینکه فاصله بین آمپول و شیاف چقدر باید باشه؟

عزیزم نیم ساعتم کافیه اما هر چه بیشتر بهتر.... 

ترجیحا بهتره پروژسترون رو توضبع کنی در طول روز.... 

مثلا من شبها دو تا آمپولم رو میزدم و دو تا شیافم ۸ ساعت قبل و بعد آمپولم میزدم.... 

حالا شما بسته به تعدادشون میتونی تقسیم کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من بيرون رفتم اومدم ديدم خونريزي كردم

زنگ زدم اورژاننس مطب گفت برو بيمارستان سونو كن عكسشو بفرست

برام دعا كنيد😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
روز انتقال رو که حساب نکن، الان روز ششم میشی، به نظرم کل بارداری یه طرف، این دو هفته بعد انتقال تا ر ...

انشاالله که من قربون دلت برم برام روشن .. انشاالله یعنی میشه منم بیام و بگم رفتم سونوی ساک و قلب و غربالگری ..یا امام رضا میشه دیگ ادامه مسیرم با نی نی تو دلیم باشه باهم بریم بیاییم ..فدات شم خیلی بهم روحیه و انرژی میدی انشاالله همیشه زندگیت پر از خوشی و سلامتی باشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم نیم ساعتم کافیه اما هر چه بیشتر بهتر....  ترجیحا بهتره پروژسترون رو توضبع کنی در طول روز ...

سلام ببخشید یه سوال داشتم من سیکل انتقالم روزی ۶میل استرادیول میخورم روز ۸سونو شدم ضخامتم ۹/۷بود سه خطی دکتر استرادیولم اصلا تغییر نداد همون ۶میل گفت بخور روز ۱۲ سونو شدم ضخامتم شده بود ۹/۴یعنی کم شده بود ایا این مشکلی ایجاد میکنه ۷تیر بهم نوبت انتقال داد تو رو خدا جواب بدین اصلا این ضخامت زیاد نیستش

عزیزدلم انقدر بی تابی نکن دیشب زن عمو که حرم اقا هستش زنگ زد رو به حرم همتونو دعا کردم انشالله همه م ...

قربونت برم کوثر جون فدای محبتت بشم یا امام رضا خودت حاجت دل همه رو بده ..کوثر جان بخدا که امروز یه دور صلوات براتون ظهری فرستادم و خواستم مثبت بشی انشاالله خدا دعاهامون در حق هم رو بی جواب نمیزاره🤲🤲🤲

بلاست شدن یعنی چی؟اگه امکانش هست میگید لطفا

عزیزم جنین وقتی به اندازه کافی تقسیم شد تو یه مرحله پوستش رو میشکافه به این مرحله میگن بلاستوسیت...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز انتقال رو که حساب نکن، الان روز ششم میشی، به نظرم کل بارداری یه طرف، این دو هفته بعد انتقال تا ر ...

سلام سحر جان خدا قوت خسته نباشی بانو 

منم دقیقا حس خوبی دارم نسبت به رقیه جان 

احساس میکنم مامان اصلا از اول حس میکردم میره و میاد و مامان و امیدوارم که خدا نا امیدمون نکنه و مانان خانم دو تا فرشته نازنین بشه 

بچه ها من بيرون رفتم اومدم ديدم خونريزي كردم زنگ زدم اورژاننس مطب گفت برو بيمارستان سونو كن عكسشو ب ...

فریناز جون انشاالله هیچ مشکلی نیست و نی نی حالش خوب ..به خودت استرس نده دیدی که اکثر دخترا داشتن و با استراحت و شیاف خوب شده من مطمئنم نی نی حالش خوب همین الان برات آیت الکرسی و یه دور صلوات میفرستم🤲🤲🤲