2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ااابسلامتی مامان رقیه قدمشون به خانه ی دلت مبارک الهی 12روز دیگه خوشحالمون کنی با ی خبرخوب 10حمد م ...

قربونت برم خواهر خیلی در حقم لطف کردی انشاالله خدا برات معجزه کنه و طبیعی مامان شی و همچون خوشحال شیم عزیزم😍🥰🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
همچنین عزیزم الهی یه نی نی ناز مثه عکس پروفایلت به زودی نصیبت بشه👶❤

قربونت برم انشاالله 🙏🥰😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که خیره. من مهر آبان میرم چند روز پیش رفتم دکتر داروهامو داد گفت دو ماه قبل رفتنم برای شروع ...

به سلامتی عزیزم چیا بهت داد الانم دارو مصرف میکنی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خودتو اذیت نکن بارداری اینقدر زود علائم نشون نمیده. ان شالله با خبر بارداری میای

انشاالله شوره جان با تودلیت خیلی برام دعا کن خواهر 😘😍🙏🙏

به سلامتی عزیزم چیا بهت داد الانم دارو مصرف میکنی

سلامت باشی. چی شد تعداد جنیناتو اومدی بببینی چندتاس😍

آره عزیزم. ویتامین سی. ای. دی. فولیک اسید. پردنیزولون. هیدروکسی. آسپرین.

واسه دو ماه قبل انتقال هم همینا با فرتیل سی ام. کیوتن. امگا.

ال آرژنین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نگران نباش خیره انشالله 😍😍

فدات بشم خداکنه 

امیدوارم برات خودت بهترین ها اتفاق بیافته عزیزم،زودتر دامنت سبز بشه❤️هیچوقت یادم نمیره اولی که منفی شدم چقد دلداریم دادی 🌺🌺

فدات بشم خداکنه  امیدوارم برات خودت بهترین ها اتفاق بیافته عزیزم،زودتر دامنت سبز بشه❤️هیچوقت ی ...

عزيزم منم با شما انتقال دادم فك ميكنم چهارشنبه

انشالله كه نتيجه بگيريم هردو❤️

شما ترشح نداري؟؟

عزیزم تبریک میگم . الهی صحیح و سلامت بغلشون کنین . ببخشید من میخوام فرتیل سی ام‌بگیرم قبل انتقال . م ...

سلام عزيزم ممنونم گلم انشالله قسمت شما بشه 

من ویتامین خاصی نداشتم 

ال دی 

آسپرین 

پروژسترون داشتم 

خودم به تجویز خودم قبل انتقال هفته ای یه دونه آمپول نوربین زدم 

فدات بشم خداکنه  امیدوارم برات خودت بهترین ها اتفاق بیافته عزیزم،زودتر دامنت سبز بشه❤️هیچوقت ی ...

خدا نکنه.

عزیزم الهی آمین ممنونم. الانم استرس اصلا نداشته باش آرامش خیلییییی خوبه بسپار به خدا انشالله که خدا اینبار جواب سختیاتو میده. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام

من تو سیکل آی وی اف هستم و با وجود اینکه آمپول و داروهامو مصرف میکنم از دیروز که ۱۴ پریودم بود لک دیدم و امروز پریود شدم 

امشب باید ساعت ۱۰ گونارکس بزنم 

پس فردا پانکچر دارم

پریود شدم؟ چی شده آخه؟ من نمیفهمم چرا پریود شدم