2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ای جان خیلی خوشحال شدم خدا سورپرایزت کرد یه سوال الان این هفته ک گفته اصلش همینه یا اون قبلی ک ...

من سونو داپلر شدم گفت پنج هفته و چهار روز از رو جنین گفت عزيزم و با این باید پیش برم 

نمیدونم چطور حساب کرد 

من چهار خرداد انتقال دادم 

فقط روز انتقال پرسیدن و چند روزه بودن جنین 

انشالله که قسمت شما بشه عزيزم 

اکثر بچه ها ابن سینا منفی شدن پیش دکتر جدا نمیخوای بری حتما مرکز باشه تعریف دکتر اسرافیلی هم اینجا ز ...

قبلا پیش قوامی رفتم نتیجه نگرفتم

براهمین میخوام برم مرکز

مرکزامیدکسی رفته؟

خدایابه امیدخودت🌺
آره عزيزم دوقلو همسانه گفت تو. ای وی اف خیلی نادر این قضیه  21 رفتم یه جنین دیده شده بود الان ...

الهی عزیزم خیلی خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه 🤲🤲🤲

خدایا شکرت برا ماهم دعا کن عزیزم 

سلام عزيزم بله رفتم  پنج هفته و چهار روز  دو تا جنین تو به ساک  برام دعا کنید  ...

اى جانمممممم

مباركت باشه عزيزم😍😍😍

دوقلو دارى يعنى؟😍😍 تو ى ساك يعنى دوقلوهاى همسان ميشنننن؟؟

ميگم چ جورى حساب كرذن ٥ هفته و چهارروزى؟

اخرين پريودت كى بود؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مبارکت باشه    کم سختی نکشیدی عزیزم

خیلی سختی کشیدم ماهک جان فقط خدا میدونه چیا کشیدم 

خداروشاکرم 

همیشه گفتم خدایاشکرت و باز هم میگم 

الهی که دل تک تک شما عزیزان هم شاد بشه پاداش این سختی کشیدن ها رو بگیرید 

آمین یا رب العالمین 

سلام دوستان بین مرکز امیدوابن سینا کدوم بهترهست؟ من مام میرفتم خیلی عالی بود ولی به دلایلی نمیتون ...

قدیما مرکز امید زیاد میرفتن الان نمی دونم چطور شده ابن سینا رو الان انگاری زیاد راضی نیستن بنظرم شرایط داری برو از نزدیک ببینی

خدایا شکرت
رفتم حموم گلم تازه اتفاق خیلی بدی برام افتاد رفتم حبوبات خیس کنم یهو داشت از دستم می افتاد یهو خم شد ...

نگران نباش عزیزم ب این چیزا نیس امپول هم ما یه عالمه داریم بشکنه هیچی نمیشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره عزيزم دوقلو همسانه گفت تو. ای وی اف خیلی نادر این قضیه  21 رفتم یه جنین دیده شده بود الان ...

خدايا چ شيرين😍😍😍😍

پس هيچ ربطى ب بتاى بالا و پايين نداره

بتات ٥٠٠ و خورده اى بود فكر كنم😍

ان شاالله قلبشون ١٢٠ سال براى شما بتپه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من سونو داپلر شدم گفت پنج هفته و چهار روز از رو جنین گفت عزيزم و با این باید پیش برم  نمیدونم ...

فک کنم سن اصلیه خوده جنینه چون ما یه دو هفته میکشیم روش یعنی کلا سن بارداری رو از وقتی حساب میکنن ک فولیکول بالغ میشه ازاد میشه تخمک فک کنم همون هفت هفتته اما سن جنیین پنج هفته اس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مبارکت باشه عزیزم،ایشالا به سلامت باشن نی نی هات. ایشالا بارداری راحتی داشته باشی.میشه بگی عدد بتات چند بود؟

الهی عزیزم خیلی خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه 🤲🤲🤲 خدایا شکرت برا ماهم دعا کن عزیزم 

فدات کوثر جان انشالله قسمت شما بشه به خدا برای کل بچه های تاپیک به طور کلی دعا کردم و میکنم 

الهی که خدا نا امیدتون نکنه